ThermoPro Twin TempSpike termometer

(1 mnenj kupcev)

259,00  z DDV

SKU: TP-TWIN-SPIKE
Deli:

ThermoPro Twin TempSpike je brezžični termometer za meso, opremljen z napredno tehnologijo Bluetooth, ki omogoča brezhibno spremljanje temperature hrane na razdalji do 150 metrov. Sistem Twin TempSpike vključuje dve termosondi, ki ju je mogoče uporabljati hkrati, kar omogoča istočasno nadzorovanje temperature dveh različnih delov mesa ali dveh ločenih živil. Termometer ponuja natančno in hitro merjenje temperature ter v realnem času prenaša podatke na pametno napravo – telefon preko Bluetooth povezave. S svojo zmogljivo tehnologijo in brezžično povezljivostjo Twin TempSpike zagotavlja, da boste vedno imeli popoln nadzor nad pripravo vaših najljubših jedi.

Samo še 1 na zalogi

Ultra-dolg doseg 150m: Napredna tehnologija Bluetooth 5.2 zagotavlja stabilno in zanesljivo povezljivost tega brezžičnega termometra za žar do 150 metrov, kar predstavlja izjemno zmogljivost in konkurenčno ceno.

Ojačevalnik z neodvisnim zaslonom: Spremljajte temperaturo znotraj žara/smokerja in notranjo temperaturo mesa na zaslonu ojačevalnika, ne da bi preverjali aplikacijo, kar je lažje in bolj priročno; Zaslon z osvetlitvijo LCD vam omogoča peko/kuhanje v slabših svetlobnih pogojih.

100% Brezžično: V nasprotju z drugimi termometri za hrano in njihovimi motečimi žicami ima ta cenovno dostopen brezžični termometer za kuhanje resnično brezžičen dizajn, popoln za vrtenje mesa na ražnju, pečico, žar, smoker in še več.

Dvojni Sondi, Dvojni Senzorji: Ta Bluetooth termometer za peko vključuje dve brezžični sondi za meso, vsaka opremljena s ločenimi senzorji, ki omogočajo istočasno spremljanje notranje/okoljske temperature.

Pametno Upravljanje prek Aplikacije: Aplikacija za brezžični žar termometer odpravlja ugibanje z oceno časa kuhanja; Nastavite alarme za okoljsko temperaturo in predalarme za kuhanje, ki se sprožijo znotraj 5°F/10°F/15°F ciljne temperature!

GARANCIJA: 1 leto od datuma nakupa

Za prenos navodil za uporabo v slovenščini pritisni TUKAJ.

 

Bruto teža 0,510 kg
Dimenzije 20,9 × 8,2 × 3,7 cm
  1. Domagoj

    Preverjeno Lastnik

    Vrhunski termometer, boljši od Meatera.

Samo prijavljeni kupci, ki so kupili ta proizvod lahko pustijo komentar.