Grill Fanatics ščetka za čiščenje žar rešetk – dolga

(2 mnenja strank)

15,99  z DDV

SKU: 1381GF
Kategorija:
Oznake: ,
Deli:

Popolno orodje za čiščenje žara, dolgo kar 54 cm! Ta inovativna ščetka je zasnovana za strastne ljubitelje žara, ki cenijo čistočo in učinkovitost. Zagotavlja temeljito čiščenje brez poškodb površine rešetke, omogoča enostavno rokovanje in je odlična ideja za darilo.

Na zalogi

Naročite popolno orodje za čiščenje žara z našo Grill Fanatics ščetko za žar, dolgo kar 54cm!

Ta inovativna ščetka je zasnovana z mislijo na strastne ljubitelje žara, ki cenijo čistočo in učinkovitost. Ne glede na to, ali ste mojster žara ali pač začetnik, bo ta dolga ščetka vaš zvesti sopotnik pri ohranjanju žar rešetke v brezhibnem stanju.

Z uporabo visokokakovostnih materialov in trpežne zasnove je naša ščetka za žar narejena tako, da z lahkoto odstranjuje ostanke hrane in maščobe, ne da bi poškodovala površino žara. Dolg ročaj omogoča enostavno rokovanje, medtem ko trdi ščetinasti nastavek učinkovito doseže vsak kotiček rešetke in zagotavlja temeljito čiščenje.

Zaradi svoje izjemne funkcionalnosti in trajne zasnove iz lesa in nerjavečega jekla, je naša Grill Fanatics ščetka za žar nepogrešljiv dodatek vašemu žarovu.

Je tudi odlična ideja za darilo!

Povečajte življenjsko dobo svojega žara in uživajte v brezhibnih rezultatih vsakič, ko prižgete ogenj. Ne izgubljajte časa s težavnim čiščenjem, temveč investirajte v našo ščetko za žar, ki bo vaše žarjenje dvignilo na novo raven čistoče in udobja.

Zanesite se na Grill Fanatics in osvojite boj proti umazaniji na žaru s pomočjo naše dolge ščetke za žar. Ohranite svoj žar v vrhunski formi in uživajte v vsakem trenutku peke na žaru. Naročite svojo ščetko še danes in doživite brezskrbno žarjenje s popolnoma čistim žarom!

Kako očistiti žar?:

Po končani peki, ko je rešetka še vedno vroča jo le dobro zdrgnite z ščetko. Pri naslednji peki žar rešetko ponovno segrejte in na kuhinjsko brisačo nanesite nekaj rastlinskega olja ter rešetko očistitte tako, da jo pobrišete. Ogenj bo odstranil vse bakterije, ščetka pa zapečene ostanke hrane.

Bruto teža 0,550 kg
Dimenzije 54 × 18 × 3 cm
  1. Marko

    Preverjeno Lastnik

    Zadovolnji!

  2. Katarina

    Preverjeno Lastnik

    ne morem reči nič slabega, izpolnjuje pričakovanja.

Samo prijavljeni kupci, ki so kupili ta proizvod lahko pustijo komentar.