Inkbird IBT-2X BT termometer

(1 mnenj kupcev)

41,45  z DDV

SKU: 1084
Kategorija:
Oznake: ,
Deli:

INK BIRD INKBIRD IBT-2X Smart je pametni brezžični digitalni termometer, ki omogoča spremljanje temperature hrane, ki jo pripravljate. Temperaturo lahko preverite na napravi sami in na zaslonu pametnega telefona ali računalnika.

Izbrati morate le vrsto jedi, ki jo boste pekli na žaru, zabeležiti njeno temperaturo in termometer vas bo obvestil, ko bo hrana pripravljena. Ta funkcija je še posebej priročna, kadar je peka na žaru dolgotrajna ali pri nizkih zunanjih temperaturah, saj vam ne bo treba stati ob žaru in nenehno spremljati temperature hrane.

Termometer se s telefonom poveže prek povezave Bluetooth in je opremljen z LED zaslonom, dvema sondama iz nerjavečega jekla ter držalom za eno sondo. Parametre termometra lahko spremljate na pametni napravi s pomočjo brezplačne aplikacije BBQ GO za android ali iOS, ki vsebuje priročnik o temperaturah, omogoča možnost nastavitve temperature za posamezno jed, vsebuje časovnik in funkcijo ALARM, ki opozarja na nepričakovano povišanje temperature itd.

Termometer deluje na 2 bateriji tipa AAA (baterije niso priložene). Obratovalna razdalja je do 50 m. Temperaturno območje je 0-300° C, natančnost merjenja termometra je +-1 C.

Samo še 1 na zalogi

Za termometer velja 12-mesečna garancija. Za sonde garancija ne velja.

Navodila za uporabo

Bruto teža 0,300 kg
Proizvajalec

  1. Jaka Potokar

    Preverjeno Lastnik

    Odlicno

Samo prijavljeni kupci, ki so kupili ta proizvod lahko pustijo komentar.