ThermoPro TP03HEU termometer

22,50  z DDV

SKU: TP-TP03HEU
Deli:

Rare, medium rare, medium ali well done? Ne glede na to, kakšen steak imate radi, termometer za meso TP03HEU pomaga nadzorovati popolno temperaturo v notranjosti vaših mesnih jedi. S tem priročnim kuhinjskim termometrom lahko hitro, natančno in enostavno izmerite temperaturo vseh vrst živil. Odprite sondo, jo vstavite in v 3-4 sekundah merilna naprava poda točno informacijo o temperaturi. Z vodotesno zasnovo lahko termometer po uporabi očistite pod tekočo vodo.

Primeren za BBQ, peko na žaru, štedilnik, pečico. Kjerkoli in kadarkoli!

Ne glede na vaše preference pri kuhanju steakov – ali imate radi rare, medium rare, medium ali well done – vam termometer za meso TP03H omogoča popoln nadzor nad temperaturo v notranjosti vaših mesnih jedi. Ta priročen kuhinjski pripomoček omogoča hitro, natančno in enostavno merjenje temperature različnih vrst živil. S samo nekaj preprostimi koraki lahko dosežete popolno zapečen steak.

Uporaba termometra je preprosta. Preprosto odprite sondo in jo vstavite v meso. V samo 3-4 sekundah boste prejeli natančno informacijo o temperaturi. S tem boste vedno vedeli, ali je vaš steak dosežel želeno stopnjo pečenosti.

Poleg tega ima termometer TP03H vodotesno zasnovo, kar pomeni, da ga lahko po uporabi enostavno očistite pod tekočo vodo. To zagotavlja higieno in enostavno vzdrževanje.

Termometer TP03H je vsestranski pripomoček, ki je primeren za različne načine priprave hrane. Ne glede na to, ali pripravljate obrok na žaru, pečete na žaru, uporabljate štedilnik ali pečico, vam bo ta termometer pomagal doseči željeno temperaturo hrane.

123

Funkcija zaklepanja – zaščita pred vročino

Zaklenite temperaturo na prikaznem zaslonu, tudi če ste že odstranili senzor iz hrane. Igla se med premikanjem ne bo premikala – zaščita pred škropljenjem olja in opeklinami.

Kalibracija – natančno merjenje za daljše obdobje

Kalibracija zagotavlja natančno merjenje temperature tudi po dolgotrajni uporabi. Za podrobna navodila se obrnite na priložena navodila.

Postavite ga kamorkoli

Vgrajeni magnet omogoča pritrditev termometra na vrata hladilnika, rešetko žara ali druge kovinske površine. S priloženim obročkom ga lahko tudi obesite na kuhinjski obešalnik.

Torej, ne glede na to, ali ste ljubitelj sočnega rdečega mesa ali pa raje uživate v dobro pečenem steaku, bo termometer TP03H postal vaš zanesljiv spremljevalec pri kuhanju. Ne glede na kraj ali čas priprave hrane vam bo pomagal doseči popolno temperaturo za vrhunsko jed.

Tehnične specifikacije:

  • Odzivni čas: 3-4s
  • Odstopanje: ±0,5°C (±0,9°F) med 0 do 100°C (32 -212°F)
  • Merilno območje: -50°C~300°C (-58°F~572°F)
  • Preklop enote: °C/°F

Vključeno:

  • 1 x termometer
  • 1 x AAA baterija
  • 1 x izvijač
  • 1 x navodila za uporabo
Bruto teža 0,450 kg
Proizvajalec

Barva

Črna, Oranžna

Ta izdelek še ni ocenjen.

Samo prijavljeni kupci, ki so kupili ta proizvod lahko pustijo komentar.