PROBE T – brezžični termometer za meso

69,90  z DDV

SKU: PROBET
Deli:

Brezžični termometer za meso PROBE T je inovativen kuhinjski pripomoček, ki vam omogoča popoln nadzor nad pripravo mesa. S tehnologijo brezžičnega povezovanja lahko spremljate temperaturo mesa na vašem pametnem telefonu, kar vam omogoča popolno natančnost pri kuhanju. S PROBE T boste dosegli popolno sočnost in okus vašega mesa, saj boste vedno vedeli, kdaj je dosežena želena temperatura. Enostavna uporaba in visoka zmogljivost naredita ta brezžični termometer nepogrešljiv pripomoček za vsakega kuharskega navdušenca.

Na zalogi

Brezžični termometer za meso PROBE T je vrhunski pripomoček, ki dviguje vaše kulinarične izkušnje na novo raven. Zasnovan z inovativno tehnologijo, omogoča natančno spremljanje temperature mesa prek brezžične povezave z vašim pametnim telefonom. S tem se odpirajo neomejene možnosti za popolno peko, saj boste lahko prejeli opozorila in sledili procesu peke, tudi ko zapustite vašo kuhinjo ali letno kuhinjo.

PROBE T vam ponuja več kot le merjenje temperature. S prilagodljivimi nastavitvami lahko določite željeno stopnjo pečenosti in prejmete obvestila, ko je meso pripravljeno po vaših željah. Ne glede na to, ali pripravljate sočen zrezek ali mehkega pečenega piščanca, bo ta brezžični termometer zagotovil dosledne in zanesljive rezultate.

Enostavna namestitev, upravljanje in čiščenje omogočajo brezhibno uporabo PROBE T. Njegova ergonomska oblika in kakovostna izdelava ga naredita trpežnega in estetsko dovršenega. Odkrijte novo dimenzijo žarjenja z brezžičnim termometrom za meso PROBE T, ki združuje tehnološko dovršenost z izjemno uporabnostjo v vaši kuhinji.

Aplikacijo za pameten telefon lahko prenesete na Google play ali App store trgovini. Lahko pa jo prenesete tudi s skeniranjem naslednjih kod:

Andorid:

iOS (Apple):

Podprte naprave
lOS and Android Sistem
Ime aplikacije
PROBE T
Material
304 Nerjaveče jeklo
Razred vodoodpornosti
IPX7
Način povezovanja
Bluetooth
Razdalja brezžičnega povezovanja
 Preko 100 Ft (30 M)
Frekvenca odčitavanja temperature
1 Sekunda
Razpon merjenja temperature
32~212℉(0~100℃)
Čas polnjenja
5~10 Minut
Čas uporabe polne baterije
4 ure
Metoda polnjenja
Polnilni kabel(USB-Type C)

Navodila za uporabo v slovenskem jeziku si lahko prenesete TUKAJ.

Bruto teža 0,600 kg

Ta izdelek še ni ocenjen.

Samo prijavljeni kupci, ki so kupili ta proizvod lahko pustijo komentar.