La Caja China SP-300DP, srebrn

2.988,88  z DDV

SKU: LCC-SP-300DP-srebrn
Deli:

LA CAJA CHINA VELIK PRENOSNI ŽAR ZA POD PEKO ZA ODOJKA, SP-300DP, srebrn

Izboljšan model, ki ima še vedno enake zmogljivosti kot originalna LaCaja China #2, a modernejši in elegantnejši izgled. Dostavimo sestavljenega. Vključen je ščitnik pred vetrom in 2x velika rešetka.

Kaj je La Caja China žar?

La Caja China je posebna vrsta žara, ki izvira iz Latinske Amerike, iz Peruja in Kube. Gre za velik lesen zaboj, ki ima na vrhu kovinsko mrežo. V notranjosti zabojem je prostor za oglje, brikete ali drva, medtem ko se hrana postavi na mrežo. Gre za žar, ki je namenjen nam znani pod peki.

Kako deluje?

Delovanje La Caja China žara je precej edinstveno. Ko se hrana postavi na mrežo, se pokrije z debelo plastjo oglja, briket ali drv, nato pa se pokrov žara namesti na vrh in pritisne navzdol s težo. Ko se hrana začne peči, toplota ostane ujeta v zaboju, kar omogoča enakomerno in hitro pečenje.

Za kaj se uporablja?

La Caja China žara se običajno uporablja za pečenje celih prašičev, jagnjetine, perutnine ali drugih velikih kosov mesa. Zaradi zasnove, ki ohranja toploto in vlago, se hrana peče hitreje in postane izjemno sočna in hrustljava.

Zakaj je priljubljen med uporabniki?

Ta vrsta žara je postala priljubljena po vsem svetu zaradi svoje učinkovitosti in izjemnih rezultatov pri pečenju mesa. Omogoča tudi enostavno uravnavanje temperature in ima veliko prostora za večje kose hrane. Poraba oglja je pri tej vrsti žara izjemno majhna v primerjavi s peko odojka na odprtem.

Uporabnost SP-300DP: Ni namenjen le pečenju mesa pod peko, temveč tudi dimljenju in pečenju mesa na klasičnem žaru na oglje. Dostavimo sestavljenega. Vključen sistem za odstranjevanje pepela, ščitnik pred vetrom in 2x velika rešetka.

Kvaliteta: Narejeno v ZDA, rezervni deli so na voljo. Železna zunanjost, jeklene noge (prašno lakirane) in železne ročice (ki jih montirate z maticami) ter nekatere druge novosti, kot je odtočni ventil, ki njegovo uporabo še poenostavijo.

Vzdržljivost: Žar boste imeli dolga leta pod pogojem, da ga boste primerno vzdrževali in uporabljali.

Vsestranskost: V notranjosti lahko pečete različne vrste mesa, na vrhu pa pripravite zelenjavo ali okusen hamburger. Dodajte okus svojemu mesu z našo dimno pištolo.

mesne jedi pripravljene v la caja china žaru

Velikost: To je naš najbolj priljubljen žar za pod peko, v katerem lahko spečete odojka od 45–50 kg.
Uporabnost: Pripravite lahko različne vrste mesa – svinjino, jagnjetino ali kozje meso.
Kakovost: Narejeno v ZDA, rezervni deli so na voljo.
Vzdržljivost: 15–18 let ob primernem vzdrževanju in rabi.
Vsestranskost: 16–18 celih piščancev, 4–6 puranov, 8–10 kosov svinjskih rebrc, 8–10 svinjskih plečet.

Paket vsebuje:

 • veliko posodo za odcejanje,
 • 2 držali za meso iz nerjavečega jekla,
 • 4 kaveljčke iz nerjavečega jekla,
 • 1 brizgalko za mariniranje,
 • 6 ročk iz nerjavečega jekla,
 • 1 rešetko za oglje,
 • 1 posodo za pepel,
 • 1 ročaj, navodila za sestavo in pečenje,
 • 4 aluminijaste okvirje,
 • 4 plastična kolesa.
 • ščitnik pred vetrom
 • 2x velika rešetka.
Ne zapravljajte denarja za poceni kopije iz Kitajske, ki bodo razpadle ob prvi uporabi.
Kupite najboljši žar na svetu: LaCajaChina, zaboj, ki prinese veselje na vaš vrt.

Kliknite tukaj za prenos navodil za pečenje

Kliknite tukaj, če si želite ogledati videoposnetke, kako uporabljati ta izdelek

Popolna rešitev za kateringe

La Caja China je popolna rešitev tudi za katering. Eden od razlogov je premičnost. Zaradi koles in dolgih ročajev na ohišju ga je mogoče z lahkoto prevažati. To izvajalcem kateringa omogoča pečenje na licu mesta in zagotavlja, da je meso ob postrežbi mehko in vroče.

Je tudi izjemno preprost za uporabo. Ko je meso v žaru, je le malo stvari, ki jih je treba še postoriti. Izvajalci kateringa meso lahko dajo pèči in potem opravijo številna druga opravila, ki so nujna za potek dogodka.

Ni potrebno dodajati oglja ali preverjati mesa. Ta žar za pečenje ustvari enakomerno vročino v rekordnem času, kar izvajalcem kateringa omogoča, da pripravijo druge prehrambne storitve, medtem ko žar La Caja China deluje.

Žar za pečenje La Caja China znatno zniža tudi stroške za drugo drago opremo, ki jo zahteva dejavnost kateringa. Profesionalne peči za pečenje, v katerih je mogoče peči 15 piščancev hkrati, lahko stanejo tudi 5000 evrov. V žaru za pečenje La Caja China je mogoče peči 45-kilogramskega prašiča, 16-18 celih piščancev, 4-6 puranov, 8-10 svinjskih plečet ali katerokoli drugo vrsto mesa ali rib za samo 539,90 evrov. Nudi visokokakovostne rezultate za neprekosljivo ceno. Žar tudi zmanjša potrebo po dodatni opremi; lahko se uporablja za pečenje rebrc, burgerjev, zelenjave itd., konvencionalne peči in žari pa se uporabijo za druge jedi z menija.

La caja China žari za pod peko odojka

VIDEO:

Bruto teža 55 kg
Dimenzije 152 × 63 × 70 cm
Znamka

Ta izdelek še ni ocenjen.

Samo prijavljeni kupci, ki so kupili ta proizvod lahko pustijo komentar.