KAMADO BONO – Keramični žari z doživljenjsko garancijo na keramiko!
KAMADO BONO “GRANDE” BLACK je najbolj popularen med vsemi Kamado BONO žari, namenjen tako profesionalni kot domači uporabi, primeren za 10 ljudi in več. Idealen za vse vrste restavracij in barov. Ima vse značilnosti modela BONO MEDIA (manjši “bratec”) ob povečani prostornosti, zato je še posebej primeren za pripravo velikih kosov mesa (npr. prirpava božičnega purana).
V osnovnem kompletu dobite: keramični žar Kamado BONO “GRANDE, stojalo, stranske mizice s kljukami za obešanje, inovativno tesnilo iz steklenih vlaken, ki poskrbi, da vroč zrak in dim ne uhajata skozi žar, dvo conski sistem za peko, dve stranski deflektor plošči, nosilec za Kazan posodo, keramično stojalo za piščanca, litoželezno palico za odstranjevanje pepela in zaščitno pokrivalo za žar.
S tem kompletom lahko pečete na direktni način (nabodala, steaki, burgerji, perutničke in druge jedi pripravljene v času do 20 min.), pečete lahko tudi indirektno (piščanec, šunka, pečenka, zarebrnice in drugi veliki kosi pečeni z uporabo deflektorja), počasi dimite (rebra, pulled pork, brisket, hladno dimljene jedi….), lahko pa pripravite tudi juhe, enolončnice ali specialiteto z rižem – pilaf (v posebni namenski posodi Kazan), kot tudi okusne pice, ki jih spečete na kamnu za peko pic.
Aleks (store manager) –
Hvala za vaš komentar. Na žalost so vsi keramični žari na tem svetu narejeni na popolnoma enak način, kar se tiče tega problema, ki ste ga opisali. V kolikor uporabljate oglje namenjeno za keramične žare in ga prižigate na pravilen način, kot se ga prižiga v keramičnih žarih, ga ne bo treba dodajati vsaj naslednjih 16 ur, še manj pa razporejati. Za podrobnejša navodila nas lahko tudi kontaktirate na e-mail [email protected].