La Caja China #2 črna-kovinska

1.158,88  z DDV

SKU: LCC-#2-črna-kovinska
Deli:
LA CAJA CHINA VELIK PRENOSNI ŽAR ZA POD PEKO ZA ODOJKA, #2 črna kovinska

Zmogljivost: odojek do 45 kg, 16–18 celih piščancev, 4–6 puranov, 8–10 kosov svinjskih rebrc, 8–10 svinjskih plečet in veliko ostalega mesa ali rib.

Kaj je La Caja China žar?

La Caja China je posebna vrsta žara, ki izvira iz Latinske Amerike, iz Peruja in Kube. Gre za velik lesen zaboj, ki ima na vrhu kovinsko mrežo. V notranjosti zabojem je prostor za oglje, brikete ali drva, medtem ko se hrana postavi na mrežo. Gre za žar, ki je namenjen nam znani pod peki.

Kako deluje?

Delovanje La Caja China žara je precej edinstveno. Ko se hrana postavi na mrežo, se pokrije z debelo plastjo oglja, briket ali drv, nato pa se pokrov žara namesti na vrh in pritisne navzdol s težo. Ko se hrana začne peči, toplota ostane ujeta v zaboju, kar omogoča enakomerno in hitro pečenje.

Za kaj se uporablja?

La Caja China žara se običajno uporablja za pečenje celih prašičev, jagnjetine, perutnine ali drugih velikih kosov mesa. Zaradi zasnove, ki ohranja toploto in vlago, se hrana peče hitreje in postane izjemno sočna in hrustljava.

Zakaj je priljubljen med uporabniki?

Ta vrsta žara je postala priljubljena po vsem svetu zaradi svoje učinkovitosti in izjemnih rezultatov pri pečenju mesa. Omogoča tudi enostavno uravnavanje temperature in ima veliko prostora za večje kose hrane. Poraba oglja je pri tej vrsti žara izjemno majhna v primerjavi s peko odojka na odprtem.

 

Velik prenosni žar za pod peko za odojka, model #2 AL, 50 kg

La Caja China žar za pod peko, model št. 2, predstavlja odgovor vsem, ki se sprašujejo, kako pod peko speči odojka, ki tehta okoli 50 kg. V teh okoliščinah, ko odojek zahteva večjo škatlo za pod peko, model št. 2 zagotavlja potreben prostor. Seveda, če celoten odojek ni na meniju, lahko z modelom št. 2 še vedno povsem enostavno pripravite ogromno mesa.

Morate speči piščanca? Z modelom št. 2 jih lahko spečete 18 naenkrat, dodaten komplet ražnjev pa poskrbi za brezskrbno vrtenje. Puran? Do šest puranov naenkrat. Kosi rebrc? Deset naenkrat. Če se lahko speče, počasi kuha in popeče, je model št. 2 prava rešitev.

Žar za pod peko za odojka, model št. 2, je vse, kar potrebujete, ko ne morete razkopati svojega dvorišča za pravi žar pod peko in ne morete zgraditi krušne peči. Vodoodporen aluminij zagotavlja leta obstojnosti, medtem ko pripomočki iz nerjavečega jekla poskrbijo, da je čiščenje hitro in enostavno. Zaradi čvrste konstrukcije in prenosne zasnove je model št. 2 vsestranski pripomoček za pečenje, ki ga lahko brez truda povlečete na dvorišče ali pa naložite na poltovornjak in odpeljete na konec sveta za neverjetne zabave brez kakršnegakoli truda.

mesne jedi pripravljene v la caja china žaru

Velikost: To je naš najbolj priljubljen žar za pod peko, v katerem lahko spečete odojka od 45–50 kg.
Uporabnost: Pripravite lahko različne vrste mesa – svinjino, jagnjetino ali kozje meso.
Kakovost: Narejeno v ZDA, rezervni deli so na voljo.
Vzdržljivost: 15–18 let ob primernem vzdrževanju in rabi.
Vsestranskost: 16–18 celih piščancev, 4–6 puranov, 8–10 kosov svinjskih rebrc, 8–10 svinjskih plečet.

Paket vsebuje:

  • veliko posodo za odcejanje,
  • 2 držali za meso iz nerjavečega jekla,
  • 4 kaveljčke iz nerjavečega jekla,
  • 1 brizgalko za mariniranje,
  • 6 ročk iz nerjavečega jekla,
  • 1 rešetko za oglje,
  • 1 posodo za pepel,
  • 1 ročaj, navodila za sestavo in pečenje,
  • 4 aluminijaste okvirje,
  • 4 plastična kolesa.
Ne zapravljajte denarja za poceni kopije iz Kitajske, ki bodo razpadle ob prvi uporabi.
Kupite najboljši žar na svetu: LaCajaChina, zaboj, ki prinese veselje na vaš vrt.

Popolna rešitev za kateringe

La Caja China je popolna rešitev tudi za katering. Eden od razlogov je premičnost. Zaradi koles in dolgih ročajev na ohišju ga je mogoče z lahkoto prevažati. To izvajalcem kateringa omogoča pečenje na licu mesta in zagotavlja, da je meso ob postrežbi mehko in vroče.

Je tudi izjemno preprost za uporabo. Ko je meso v žaru, je le malo stvari, ki jih je treba še postoriti. Izvajalci kateringa meso lahko dajo pèči in potem opravijo številna druga opravila, ki so nujna za potek dogodka.

Ni potrebno dodajati oglja ali preverjati mesa. Ta žar za pečenje ustvari enakomerno vročino v rekordnem času, kar izvajalcem kateringa omogoča, da pripravijo druge prehrambne storitve, medtem ko žar La Caja China deluje.

Žar za pečenje La Caja China znatno zniža tudi stroške za drugo drago opremo, ki jo zahteva dejavnost kateringa. Profesionalne peči za pečenje, v katerih je mogoče peči 15 piščancev hkrati, lahko stanejo tudi 5000 evrov. V žaru za pečenje La Caja China je mogoče peči 45-kilogramskega prašiča, 16-18 celih piščancev, 4-6 puranov, 8-10 svinjskih plečet ali katerokoli drugo vrsto mesa ali rib za samo 539,90 evrov. Nudi visokokakovostne rezultate za neprekosljivo ceno. Žar tudi zmanjša potrebo po dodatni opremi; lahko se uporablja za pečenje rebrc, burgerjev, zelenjave itd., konvencionalne peči in žari pa se uporabijo za druge jedi z menija.

La caja China žari za pod peko odojka

VIDEO:

Bruto teža 39 kg
Dimenzije 122 × 64 × 65 cm
Znamka

Ta izdelek še ni ocenjen.

Samo prijavljeni kupci, ki so kupili ta proizvod lahko pustijo komentar.