ProQ Flatdog – prenosni žar na oglje

99,00  z DDV

ProQ Flatdog predstavlja revolucionarno rešitev za vse ljubitelje žara na oglje, ki iščejo izjemno prenosno in praktično rešitev. Zasnovan je z mislijo na večkratno uporabo ter izjemno kakovostno izdelavo, kar ga postavlja v sam vrh ponudbe med prenosnimi žari. S svojo funkcionalnostjo in zmogljivostjo, ki presega pričakovanja, je nepogrešljiv sopotnik za vse ljubitelje žara na odprtem.

Odkrijte revolucionarno rešitev za vaše žar-ustvarjalne avanture z ProQ Flatdog. Ta vrhunski prenosni žar združuje vrhunsko kakovost izdelave s praktično zasnovo, ki presega vsa pričakovanja. Ne glede na to, ali ste strasten kampist, pohodnik ali ljubitelj plažnih piknikov, vam bo ProQ Flatdog zagotovil nepozabno izkušnjo peke na odprtem.

 

 

Zahvaljujoč svoji inovativni zložljivi zasnovi, ProQ Flatdog združuje kompaktnost in zmogljivost. Ko je zložen, zavzame minimalen prostor in je tanek kot prenosnik, kar omogoča enostavno prenašanje in shranjevanje. Kljub svoji kompaktnosti pa ponuja največjo površino za peko med vsemi prenosnimi žari na trgu. S prostorno rešetko velikosti 30cm x 38cm boste imeli dovolj prostora za peko tudi za večje družbe.

S svojo robustno konstrukcijo in visokokakovostnimi materiali je ProQ Flatdog pripravljen na vsako izziv, ki ga postavite pred njega. Njegova brezkompromisna zmogljivost in prefinjena zasnova zagotavljata vrhunsko izkušnjo peke na oglju, kjerkoli se nahajate. Bodisi da ste na oddaljeni pustolovščini ali le uživate v sproščenem dnevu v naravi, vam bo ProQ Flatdog nudil zanesljivo peko in nepozabne okuse.

Zakorakajte v svet žar-ustvarjalnosti z ProQ Flatdogom in doživite popolno kombinacijo vrhunske kakovosti, praktičnosti in užitka v vsakem pikniku.

Tehnične lastnosti:

Žar postavljen za peko422 x 322 x 25 mm
Zloženi žar422 x 322 x 180 mm
Velikost rešetke za peko385 x 300 mm
Teža4.65 kg
Bruto teža4,65 kg
Dimenzije442 × 332 × 25 cm

Ta izdelek še ni ocenjen.

Samo prijavljeni kupci, ki so kupili ta proizvod lahko pustijo komentar.