Kamado BONO “GRANDE” red

1.099,00  z DDV

SKU: 1091
Deli:

KAMADO BONO – Keramični žari z doživljenjsko garancijo na keramiko!

KAMADO BONO “GRANDE” RED je najbolj popularen med vsemi Kamado BONO žari, namenjen tako profesionalni kot domači uporabi, primeren za 10 ljudi in več. Idealen za vse vrste restavracij in barov. Ima vse značilnosti modela BONO MEDIA (manjši “bratec”) ob povečani prostornosti, zato je še posebej primeren za pripravo velikih kosov mesa (npr. prirpava božičnega purana).

V osnovnem kompletu dobite: keramični žar Kamado BONO “GRANDE, stojalo, stranske mizice s kljukami za obešanje, inovativno tesnilo iz steklenih vlaken, ki poskrbi, da vroč zrak in dim ne uhajata skozi žar, dvo conski sistem za peko, dve stranski deflektor plošči, nosilec za Kazan posodo, keramično stojalo za piščanca, litoželezno palico za odstranjevanje pepela in zaščitno pokrivalo za žar.

S tem kompletom lahko pečete na direktni način (nabodala, steaki, burgerji, perutničke in druge jedi pripravljene v času do 20 min.), pečete lahko tudi indirektno (piščanec, šunka, pečenka, zarebrnice in drugi veliki kosi pečeni z uporabo deflektorja), počasi dimite (rebra, pulled pork, brisket, hladno dimljene jedi….), lahko pa pripravite tudi juhe, enolončnice ali specialiteto z rižem – pilaf (v posebni namenski posodi Kazan), kot tudi okusne pice, ki jih spečete na kamnu za peko pic.

Na zalogi v matičnem skladišču Kamado BONO. Sprejemamo prednaročila za Marec/April 2024. 

Ni na zalogi

MOŽNOST PLAČILA NA OBROKE (IZBERETE NA BLAGAJNI)

Tehnične lastnosti žara:

  • Premer žara: 59 cm
  • Premer rešetke: 49 cm
  • Teža: 112 kg
  • Barva žara: rdeča

KAMADO BONO NUDI DOŽIVLJENJSKO GARANCIJO NA KERAMIKO IN GARANCIJO BONO CARE SLOVENIJA!

PREBERITE VEČ NA STRANI:

GARANCIJA KAMADO BONO

Bruto teža 112 kg
Dimenzije 770 × 670 × 930 cm
Proizvajalec

Ta izdelek še ni ocenjen.

Samo prijavljeni kupci, ki so kupili ta proizvod lahko pustijo komentar.