La Caja China #1

852,78  z DDV

SKU: LCC-#1
Deli:
LA CAJA CHINA SREDNJE VELIK PRENOSNI ŽAR ZA POD PEKO ODOJKA 20 kg

Zmogljivost: puran do 10kg (3kom), 8–10 celih piščancev, 4-6 kosov svinjskih rebrc, 6 svinjskih plečet in veliko ostalih vrst mesa ali rib.

Kaj je La Caja China žar?

La Caja China je posebna vrsta žara, ki izvira iz Latinske Amerike, iz Peruja in Kube. Gre za velik lesen zaboj, ki ima na vrhu kovinsko mrežo. V notranjosti zabojem je prostor za oglje, brikete ali drva, medtem ko se hrana postavi na mrežo. Gre za žar, ki je namenjen nam znani pod peki.

Kako deluje?

Delovanje La Caja China žara je precej edinstveno. Ko se hrana postavi na mrežo, se pokrije z debelo plastjo oglja, briket ali drv, nato pa se pokrov žara namesti na vrh in pritisne navzdol s težo. Ko se hrana začne peči, toplota ostane ujeta v zaboju, kar omogoča enakomerno in hitro pečenje.

Za kaj se uporablja?

La Caja China žara se običajno uporablja za pečenje celih prašičev, jagnjetine, perutnine ali drugih velikih kosov mesa. Zaradi zasnove, ki ohranja toploto in vlago, se hrana peče hitreje in postane izjemno sočna in hrustljava.

Zakaj je priljubljen med uporabniki?

Ta vrsta žara je postala priljubljena po vsem svetu zaradi svoje učinkovitosti in izjemnih rezultatov pri pečenju mesa. Omogoča tudi enostavno uravnavanje temperature in ima veliko prostora za večje kose hrane. Poraba oglja je pri tej vrsti žara izjemno majhna v primerjavi s peko odojka na odprtem.

Žar za pod peko, model #1 AL, 30 kg

La Caja China, model št. 1, žar za pod peko za odojka ni namenjen le pečenju odojka, čeprav je bil zasnovan predvsem za ta namen. Model št. 1 lahko enostavno poskrbi za celo žival, ki tehta do 36 kilogramov, pa če je to odojek, jagnje ali kozliček. Seveda, za pravi žar je potrebno več kot le odojek. Več kot ducat celih piščancev (ne le kosov), pol ducata celih puranov, kosov rebrc, svinjskih pleč – vse to lahko pripravite z modelom št. 1.
Morda ne boste zmogli nahraniti vojske, a vod se lahko udobno naje, ne glede na to, kaj vržete na žar. Možnost priprave večrazličnih kosov mesa ali ene velike živali daje modelu št. 1 raven fleksibilnosti za vsako priložnost, pa če je to družinsko srečanje ali postrežba na poroki, žar v karolinškem slogu ali pa ražnjiči na sredozemski način.
Z ohišjem iz vodoodpornega aluminija in celotnim naborom osnovne opreme iz nerjavečega jekla, potrebne za vse možne načine priprave žara, je priprava odojka na kubanski način povsem enostavna. Ko je pečenje zaključeno in ostanki pospravljeni, je čiščenje hitro in enostavno. Preprosta zasnova in minimalno število premikajočih se delov zagotavlja leta obstojnosti in brezskrbne uporabe ter ogromno izvrstno pripravljenega mesa na žaru, ki se ga boste spominjali še celo življenje.
Paket vsebuje:
veliko posodo za odcejanje,
2 držali za meso iz nerjavečega jekla,
4 kaveljčke iz nerjavečega jekla,
1 brizgalko za mariniranje,
6 ročk iz nerjavečega jekla,
1 rešetko za oglje,
1 posodo za pepel,
1 ročaj, navodila za sestavo in pečenje,
4 aluminijaste okvirje,
4 plastična kolesa.
Ne zapravljajte denarja za poceni kopije iz Kitajske, ki bodo razpadle ob prvi uporabi.
Kupite najboljši žar na svetu: LaCajaChina, zaboj, ki prinese veselje na vaš vrt.

 

Popolna rešitev za kateringe

La Caja China je popolna rešitev tudi za katering. Eden od razlogov je premičnost. Zaradi koles in dolgih ročajev na ohišju ga je mogoče z lahkoto prevažati. To izvajalcem kateringa omogoča pečenje na licu mesta in zagotavlja, da je meso ob postrežbi mehko in vroče.

Je tudi izjemno preprost za uporabo. Ko je meso v žaru, je le malo stvari, ki jih je treba še postoriti. Izvajalci kateringa meso lahko dajo pèči in potem opravijo številna druga opravila, ki so nujna za potek dogodka.

Ni potrebno dodajati oglja ali preverjati mesa. Ta žar za pečenje ustvari enakomerno vročino v rekordnem času, kar izvajalcem kateringa omogoča, da pripravijo druge prehrambne storitve, medtem ko žar La Caja China deluje.

Žar za pečenje La Caja China znatno zniža tudi stroške za drugo drago opremo, ki jo zahteva dejavnost kateringa. Profesionalne peči za pečenje, v katerih je mogoče peči 15 piščancev hkrati, lahko stanejo tudi 5000 evrov. V žaru za pečenje La Caja China je mogoče peči 45-kilogramskega prašiča, 16-18 celih piščancev, 4-6 puranov, 8-10 svinjskih plečet ali katerokoli drugo vrsto mesa ali rib za samo 539,90 evrov. Nudi visokokakovostne rezultate za neprekosljivo ceno. Žar tudi zmanjša potrebo po dodatni opremi; lahko se uporablja za pečenje rebrc, burgerjev, zelenjave itd., konvencionalne peči in žari pa se uporabijo za druge jedi z menija.

La caja China žari za pod peko odojka

VIDEO:

Bruto teža 35,4 kg
Dimenzije 122 × 65 × 25 cm
Znamka

Ta izdelek še ni ocenjen.

Samo prijavljeni kupci, ki so kupili ta proizvod lahko pustijo komentar.