Grill Fanatics Black Wattle South African lesni briketi 10kg

(1 mnenj kupcev)

19,99  z DDV

Ti briketi prihajajo iz Južne Afrike in so narejeni iz lesa hitro rastoče, eksotične akacije. Idealno za počasne peke low and slow v smokerjih, ali vročo ter hitro žar peko. Posebnost teh briket je tudi, da so definitivno najboljša možna izbira za Dutch Oven Cooking ali pripravo podpeke. Prav tako pokažejo svojo moč pri peki v kaminih. Pakirano v vrečah po 10 kg!

Z uporabo te vrste drevesa za izdelavo oglja in briket, med drugim tudi na več načinov pomagamo prebivalcem Južne Afrike.

Za naročilo večjih količin, nas kontaktirajte na telefon +386 51 328 146 ali na e-mail naslov: [email protected]

NAMIG: V kombinaciji z temi briketi, uporabite tudi naše kocke za dimljenje za popolne rezultate!

Samo še 1 na zalogi

Dobrodošli v svetu premium lesnih briketov, ki prihajajo naravnost iz Južne Afrike! Naši briketi so izdelani iz lesa hitro rastoče in eksotične akacije, kar zagotavlja vrhunsko kakovost in izjemne rezultate pri pripravi vaših najljubših jedi. Ta posebna vrsta lesa je idealna za počasne peke v smokerjih, ki se jih uporablja za tako imenovano “low and slow” metodo, pa tudi za žar peko pri visokih temperaturah. Njihova vsestranskost pa pride še posebej do izraza pri pripravi podpek in Dutch Oven kuhanju. Prav tako so odlični pri peki v kaminih, saj prinašajo vrhunsko toploto in okus. Vsaka vreča vsebuje 10 kg teh izjemnih briketov, ki vam omogočajo dolgotrajno uživanje v kakovostni pripravi hrane.

Ena od posebnosti naših briketov je, da ne nudijo samo izjemnih rezultatov pri kuhanju, temveč tudi pozitivno vplivajo na lokalno skupnost v Južni Afriki. Z izbiro hitro rastoče akacije za proizvodnjo oglja in briketov, prispevamo k trajnostnemu razvoju in ustvarjanju delovnih mest za prebivalce te regije. Tako lahko uživate v svoji kulinarični strasti, hkrati pa pomagate podpirati lokalno gospodarstvo in skupnost.

Pri nas se zavedamo, da so naši stranke edinstvene in imajo različne potrebe. Zato vam nudimo možnost naročila večjih količin naših premium briketov. Za več informacij in naročila nas kontaktirajte na telefonski številki +386 51 328 146 ali preko e-pošte na naslovu [email protected]. Naše prijazno osebje vam bo z veseljem pomagalo pri izbiri prave količine briketov za vaše potrebe.

Pri uporabi naših premium briketov vam svetujemo, da jih kombinirate z našimi kockami za dimljenje za popolne rezultate pri pripravi hrane. Naša kombinacija briketov in kock za dimljenje bo zagotovila enkratno doživetje okusov in arom, ki jih boste težko pozabili.

Pripravljeni smo vam omogočiti najboljšo izkušnjo pri uporabi lesnih briketov iz eksotične akacije. Ne glede na to, ali ste profesionalni kuhar ali strasten ljubitelj peke na žaru, naši briketi so prava izbira za vas. Zagotavljajo vrhunsko kakovost, trajnost in odlične rezultate pri pripravi različnih vrst jedi.

Ne čakajte več, preizkusite naše premium brikete iz eksotične akacije in doživite vrhunsko kulinarično potovanje. Obiščite nas na cleansmoke.si in naročite svoj paket vrhunskih briketov že danes!

 

Pomembno:

  • Vedno uporabljajte v toplotno varovanem okolju
  • Briket ne uporabljajte v zaprtih prostorih ali na območjih brez ustreznega prezračevanja.
  • Ne puščajte gorečega žara brez nadzora, če so v bližini otroci.
  • Za aromatiziranje žara ne uporabljajte vnetljivih tekočin, kot so žgane pijače ali bencin, ampak uporabite les za dimljenje.
  • Lomljiv izdelek, varujte ga pred vlago.
Bruto teža 10,5 kg
Proizvajalec

  1. Mirjana Novak (Preverjeni uporabnik)

    Sem zelo zadovoljna z briketi.

    (0) (0)

Samo prijavljeni kupci, ki so kupili ta proizvod lahko pustijo komentar.