Grill Fanatics Cast Iron Skillet 20cm

21,05  z DDV

SKU: 1464GF
Deli:

Litoželezna ponev premera 20 cm je vrhunski pripomoček za kuhanje na prostem ali v kuhinji, ki bo zagotovil vrhunske rezultate pri pripravi vaših najljubših jedi. Ta ponvica je izdelana iz visokokakovostnega litega železa, ki zagotavlja trajnost, enakomerno porazdelitev toplote in vrhunske kuharske rezultate.

Na zalogi

Zakaj izbrati to ponev?

Ena od največjih prednosti litoželezne ponve je njena vsestranskost. Primerna je za uporabo na vseh vrstah kuhalnikov, vključno z indukcijskimi, električnimi, plinskimi in steklokeramičnimi. Poleg tega lahko ponvico uporabite pri peki na odprtem ognju, pri rednem vzdrževanju, pa bo ponev ostala večna. Več o vzdrževanju litoželezne posode, si lahko preberete TUKAJ. Prav tako je ponev izjemno trpežna in se ne bo deformirala ali zvijala, kar ji omogoča dolgotrajno uporabo.

Ta litoželezna ponev je torej odličen izbor za vsakogar, ki išče trajno, vsestransko in vrhunsko kuhinjsko posodo. S svojo kakovostjo bo zagotovo presegla vaša pričakovanja in vam omogočila, da pripravite okusne jedi za svojo družino in prijatelje.

 

 

 

Bruto teža 1,6 kg

Ta izdelek še ni ocenjen.

Samo prijavljeni kupci, ki so kupili ta proizvod lahko pustijo komentar.