Grill Fanatics Black Wattle South African lesno oglje 5 kg

(3 mnenja strank)

16,90  z DDV

SKU: 1426GF
Deli:

Oglje Black Wattle South African zagotavlja vsem ljubiteljem žara dolgo, neprekinjeno peko in hudo močno vročino v vašem (keramičnem) žaru! To oglje prihaja iz Južne Afrike in je narejeno iz lesa avstralske akacije (Black Wattle) hitro rastoče in v Južni Afriki zelo pogostega eksotičnega drevesa. Idealno je za peko steakov, pic, ter vseh jedi za katere potrebujete peklensko vročino, kot tudi za low and slow počasne peke.

Pakirano v 5 kg vrečah!

 

Na zalogi

Zapomnite si eno – BISTVENO! Dobro oglje ni nikoli mešano, ampak je sestavljeno le iz ene vrste lesa. To je pomembno tudi za ohranjanje konstantne temperature. Če imate keramični žar, je to oglje popolno gorivo za vaše podvige. Oglje lahko gori z zelo malo kisika, hkrati pa se lahko tudi strašno močno segreje.

Grill Fanatics South African Restaurant Grade Lump Charcoal (polno ime) je izdelan iz 100 % lesa Black Wattle. Zelo primeren za uporabo v keramičnem žaru. Ta vrsta oglja oddaja zelo malo dima in dim ima nevtralen vonj, kar posledično pomeni tudi nevtralen okus vaših jedi pečenih na tem oglju.

Bruto teža 5,5 kg
Proizvajalec

 1. Iztok K.

  Preverjeno Lastnik

  Supe oglje. Ne kadi in je res super za keramične žare.

 2. Anonimno

  Preverjeno Lastnik

  Vrhunsko!

 3. Tilen

  Preverjeno Lastnik

  Oglje je res dobro, ampak je premalo pakiranje

Samo prijavljeni kupci, ki so kupili ta proizvod lahko pustijo komentar.