Lesno oglje 100% češnja

(1 mnenj kupcev)

29,99  z DDV

SKU: 1447GF
Deli:

Predstavljamo vam lesno oglje iz 100% lesa češnje restavracijske kvalitete.

Prvič v Sloveniji, ekskluzivno pri Cleansmoke.si!

Oglje bo poskrbelo za čudovito aromo vaših jedi, kosi velike granulacije pa za dolgo in močno izgorevanje. Zakaj bi uporabljali kocke za dimljenje iz lesa češnje, ko pa je sedaj na voljo oglje iz lesa češnje! Omenjeno oglje je na voljo pakirano v vrečah po 8kg.

Češnja je znana kot eden izmed najboljših vrst lesa za dimljenje, saj je najbolj univerzalna oz. uporabna za vse vrste mesa in jedi nasplošno. S češnjo lahko dimite svinjino, jagnjetino, govedino, perutnino (še posebej raco) itd…

Na zalogi

Predstavljamo vam 100% češnjevo lesno oglje vrhunske kakovosti za vaše kulinarične užitke. Lesno oglje iz češnje je na voljo ekskluzivno v Sloveniji le pri Cleansmoke.si!

Uživajte v čudoviti aromi, ki jo ustvarja lesno oglje iz češnje pri pripravi vaših najljubših jedi. Oglje ravnopravšnje granulacije za žar ali BBQ zagotavlja dolgotrajno in intenzivno izgorevanje. Namesto lesnih kock iz češnjke uporabite kar oglje! Na voljo so 8kg vreče tega vrhunskega in vsestranskega oglja za žar in BBQ!

Češnja je priznana kot ena najboljših vrst lesa za dimljenje, saj je izjemno vsestranska in primerna za vse vrste mesa ter raznovrstne jedi. Ne glede na to, ali dimite svinjino, jagnjetino, govedino ali perutnino, vključno z raco, bo lesno oglje iz češnje zagotovilo vrhunski okus in aromo. Pridobite si kulinarično prednost z našim visokokakovostnim češnjevim lesnim ogljem.

Bruto teža 8 kg
Proizvajalec

  1. Nenad Ceglec (Preverjeni uporabnik)

    Verificiranao mnenjeVerificiranao mnenje - view originalExternal link

    Aromaticno, dolgo gori, vrhunsko za dimljenje v smokerju!!! hvala na express ugodni dostavi

    (1) (0)

Samo prijavljeni kupci, ki so kupili ta proizvod lahko pustijo komentar.