Grill Fanatics Marabu oglje 10kg

28,99  z DDV

SKU: 1421GF
Deli:

Marabu oglje prihaja iz Kube in postaja vse bolj priljubljeno v profesionalnih restavracijah, med poznavalcih žarov pa slovi, kot eno najboljših.

Gre za les grma, ki je bil v 19. stoletju uvožen v karibsko regijo. Sedaj je postal rešitev za kubansko gozdno industrijo, saj proizvaja in izvaža oglje izjemne kakovosti iz marabuja po celem svetu.

Oglje gori zelo dolgo 4-5 ur v keramičnem žaru in dosega izjemne temperature. Primerno za odprti žar, keramične žare in smokerje.

 

Samo še 1 na zalogi

Marabu oglje, izvirajoče iz sončne Kube, predstavlja vrhunsko izbiro za strastne ljubitelje žara, še posebej pa je zasnovano za profesionalne restavracije in zahtevne poznavalce žarov. Ta edinstvena vrsta oglja, pridobljena iz lesa grma, ki je bil v 19. stoletju prinesen v karibsko regijo, zdaj zaseda prestol med vrhunskimi oglji.

Kubanski marabu, kot rešitev za kubansko gozdno industrijo, se ponaša z izjemno kakovostnim ogljem, ki se izvaža po celem svetu. Oglje je znano po svoji trajnosti in sposobnosti ohranjanja visokih temperatur, kar omogoča vrhunsko doživetje pri pripravi jedi na žaru.

Gorljivost marabu oglja je impresivna, saj zagotavlja zanesljivo gorenje v keramičnih žarih in smokerjih kar 4-5 ur. Z njegovo pomočjo dosežete izjemne temperature, ki so ključne za popolno pripravo mesnih jedi, rib, zelenjave in drugih dobrot na odprtem žaru. Primerno je tako za ljubitelje klasičnega odprtega žara kot tudi za uporabnike keramičnih žarov, ki cenijo vrhunsko kakovost in dolgotrajno gorenje oglja.

Odkrijte čar žarjenja z Marabu ogljem in doživite vrhunsko kakovost ter edinstven okus, ki ga ta vrsta oglja prinaša v vašo kulinarično izkušnjo.

Bruto teža 10 kg

Ta izdelek še ni ocenjen.

Samo prijavljeni kupci, ki so kupili ta proizvod lahko pustijo komentar.