Grill Fanatics Butcher papir 61cm x 300m

(2 mnenja strank)

169,00  z DDV

SKU: 1407GF
Deli:

Kar 300m BBQ papira, da vam ga ne bo nikoli zmanjkalo!

BBQ papir za zavijanje, pink paper, mesarski papir, peach paper oz. “butcher paper” so imena za papir namenjen zavijanju mesa, ki ga mora vsak pravi pitmaster imeti pri roki.

Papir kateri je v Texasu, ZDA obvezna oprema diha, ter s tem dovoljuje izločanje pare, zadržuje pa maščobo. Pri zavijanju v aluminijasto folijo se zgodi ravno obratno. Folija zadržuje paro in velikokrat se meso v njej razkuha, mi pa izgubimo dragoceni “bark” oz. skorjo, ki smo se jo tako močno trudili dobiti na začetku dimljenja.

Zato vam uporabo papirja veliko bolj svetujemo, vaš bark bo ostal lep, temen in kvaliteten, vaše meso pa bo sočno in okusno!

Lahko ga uporabite tudi kot podlogo pri serviranju BBQ jedi.

Velikost: 61 cm x 300m

Na zalogi

Mogoče vam prav pridejo še:
Ta izdelek: Grill Fanatics Butcher papir 61cm x 300m

Na zalogi

Original price was: 169,00 €.Current price is: 163,93 €. z DDV
169,00  z DDV
silikonski copic za zar
1 × Grill Fanatics Silikonski čopič - 2 kosa

Na zalogi

9,11  z DDV
SPG grategoods cleansmoke
1 × Grate Goods Spg specail BBQ rub 180g – začimbna mešanica

Na zalogi

9,90  z DDV
lesno oglje za dimljenje češnja
1 × Lesno oglje 100% češnja

Na zalogi

29,99  z DDV

Predstavljamo vam BBQ papir, ki bo poskrbel, da vam ga ne bo nikoli zmanjkalo! Z dolžino kar 300 metrov bo ta izjemno praktičen pripomoček postal nepogrešljiv del vaše kuhinje na prostem. BBQ papir je namenjen zavijanju mesa in ima več imen, kot so pink paper, mesarski papir, peach paper ali pa poznani “butcher paper”. Vsak pravi pitmaster ve, da je ta papir ključen del njihove opreme.

V ZDA, še posebej v Teksasu, ki je dom dobrega BBQ-ja je BBQ papir obvezna oprema za vsakega ljubitelja dimljenja. Ta papir omogoča dihanje, kar pomeni, da izloča paro, hkrati pa učinkovito zadržuje maščobo. Pri zavijanju mesa v aluminijasto folijo se pogosto zgodi ravno nasprotno – folija zadržuje paro, zaradi česar se meso v njej pogosto razkuha. To pa pomeni, da izgubimo dragoceni “bark” oz. skorjo, ki smo se jo tako močno trudili dobiti na začetku dimljenja.

Z uporabo BBQ papirja se temu izognemo. Vaš “bark” bo ostal lep, temen in kvaliteten, medtem ko bo vaše meso sočno in okusno. Ta papir je resnično neprecenljiv pri dosegi popolnega rezultata. Poleg tega lahko BBQ papir uporabite tudi kot podlogo pri serviranju BBQ jedi, saj bo poskrbel za stilsko dovršen videz in enostavno čiščenje.

Velikost papirja je 61 cm x 300 metrov, kar pomeni, da boste imeli dovolj papirja za številne prihodnje peke na žaru. Ne glede na to, ali ste začetnik ali izkušen pitmaster, vam bo ta dolg kos BBQ papirja zagotovil, da ga ne boste nikoli zmanjkalo v najpomembnejšem trenutku. S svojo kakovostjo, vzdržljivostjo in praktičnostjo bo BBQ papir postal nepogrešljiv del vašega kulinaričnega arzenala. Pripravite se na vrhunske BBQ užitke in zaupajte BBQ papirju, ki ga prisegajo najboljši.

Bruto teža 12,45 kg
Proizvajalec

  1. Nik

    Preverjeno Lastnik

    veliko paprija za odlično ceno! pa še hitro je prišlo

  2. Rebeka

    Preverjeno Lastnik

    cena je ugodna, izdelek je v redu.

Samo prijavljeni kupci, ki so kupili ta proizvod lahko pustijo komentar.