Grill Fanatics Hickory – kocke za dimljenje 1kg

(3 mnenja strank)

12,30  z DDV

Kocke za dimljenje HICKORY 1kg!

Hickory drevo je eno najdragocenejših orehovih dreves na svetu. V višino lahko doseže 65 metrov in obrodi sadove, tudi ko dopolni tristo let, njegov les pa je eden izmed najbolj cenjenih pri BBQ tekmovalcev na svetu!

Njegov les je klasika, ki se v ZDA najpogosteje uporablja za dimljenje mesa v smokerjih!

Hickory da odličen okus vašemu mesu, kocke pa gorijo čisto, brez prahu, brez neprijetnega vonja. Vrečka se da ponovno zaprti, tako da je nadalnje sušenje kock zaustavljeno.

Če želite presenetiti svoje prijatelje z novim okusom Severne Amerike, jih boste z okusom in barvo hrane, ki se je dimila s kockami hickorya zagotovo navdušili! Vaš BBQ bo dišal daleč naokrog vi pa boste postali prava BBQ legenda.

Namig: Najljubši les za dimljenje po izboru našega uredništva!

 

Na zalogi

Ponudite svojemu žaru pravi ameriški pridih z našimi kockami za dimljenje Hickory, ki tehtajo 1 kilogram! Hickory drevo je med najbolj cenjenimi orehi na svetu, ki zrastejo do 65 metrov visoko in obrodijo sadove tudi po tristo letih. Njegov les je prava klasika, ki jo uporabljajo BBQ mojstri po vsem svetu, še posebej pa je priljubljen v ZDA za dimljenje mesa v smokerjih.

Za razliko od drugih, naše kocke zagotavljajo čisto in brezprašno gorenje, brez neprijetnih vonjav. Vsaka vrečka je zasnovana za večkratno uporabo, saj jo je mogoče ponovno zapreti, kar preprečuje nadaljnje sušenje kock.

Z okusom in aromo, ki ju dajejo kocke Hickory, boste navdušili svoje goste ter jim ponudili pravo kulinarično poslastico iz Severne Amerike. Vaš BBQ bo zadišal daleč naokoli, vi pa boste postali prava legenda žara.

Ne odlašajte in dodajte kocke za dimljenje Hickory v svojo košarico še danes! Sledite izboru našega uredništva in odkrijte, zakaj je Hickory najljubši les za dimljenje med pravimi mojstri BBQ-ja.

Bruto teža 1,092 kg
Proizvajalec

 1. Sandi Kos

  Preverjeno Lastnik
 2. Simeon

  Preverjeno Lastnik

  Nisem še probal dimit z hickory, vendar verjamem da bo odlično.

 3. Neja

  Preverjeno Lastnik

  V paketu so sicer malo večji kosi lesa ampak zgleda super

Samo prijavljeni kupci, ki so kupili ta proizvod lahko pustijo komentar.