Grill Fanatics Pecan – kocke za dimljenje 1kg

10,08  z DDV

Kocke za dimljenje PECAN 1KG!

Kocke lesa pecan so odlične za dimljenje rib,  perutnine, jagnjetine in govedine.  Kocke drevesa pecan zagotavljajo bogat, poln in sladek okus.

Les drevesa pecan spada med najbolj pogosto uprabljene vrste lesa za dimljenje v ZDA. Okus dima Pecana je nekoliko močnejši od dima sadnih dreves, vendar blažji od hickorya ali mesqutie.

Na zalogi

Naša ponudba kock za dimljenje Pecan je izdelana iz 100% naravnega pekanovega lesa, brez dodatkov ali umetnih snovi. To pomeni, da boste uživali v čistem, naravnem dimu, ki bo poudaril okus vaših jedi, ne da bi pri tem dodali kakršne koli kemikalije ali neželene arome.

Poleg tega so naše kocke za dimljenje Pecan zasnovane tako, da zagotavljajo dolgotrajno dimljenje, kar vam omogoča, da pripravite večje količine hrane brez potrebe po ponovnem polnjenju kock. Z njimi boste dobili dosledne rezultate vsakič, ko se boste podali v dimilno avanturo.

Izkoristite priložnost in se podajte v svet dimljenja s kockami Pecan. Okus, ki ga boste dosegli, bo navdušil vaše brbončice in zadovoljil vse ljubitelje dimljene hrane. Ne čakajte več, naročite svoje kocke za dimljenje Pecan danes in pripravite vrhunsko dimljeno jed, ki bo ostala v spominu še dolgo časa

Bruto teža 1,2 kg

Ta izdelek še ni ocenjen.

Samo prijavljeni kupci, ki so kupili ta proizvod lahko pustijo komentar.