Grill Fanatics Butcher papir 61cm x 100cm (10 kos)

(3 mnenja strank)

24,99  z DDV

SKU: 1405GF
Deli:

BBQ papir za zavijanje, pink paper, mesarski papir, peach paper oz. “butcher paper” so imena za papir namenjen zavijanju mesa, ki ga mora vsak pravi pitmaster imeti pri roki.

Papir kateri je v Texasu, ZDA obvezna oprema diha, ter s tem dovoljuje izločanje pare, zadržuje pa maščobo. Pri zavijanju v aluminijasto folijo se zgodi ravno obratno. Folija zadržuje paro in velikokrat se meso v njej razkuha, mi pa izgubimo dragoceni “bark” oz. skorjo, ki smo se jo tako močno trudili dobiti na začetku dimljenja.

Zato vam uporabo papirja veliko bolj svetujemo, vaš bark bo ostal lep, temen in kvaliteten, vaše meso pa bo sočno in okusno!

Lahko ga uporabite tudi kot podlogo pri serviranju BBQ jedi.

Velikost: 61 cm x 100cm (10 listov za zavijanje)

Na zalogi

Predstavljamo vam BBQ papir, ki bo poskrbel, da bo vsak naslednji brisket TOP! Kmalu po prvi uporabi bo ta pripomoček postal nepogrešljiv del vaše kuhinje na prostem. BBQ papir je namenjen zavijanju mesa in ima več imen, kot so pink paper, mesarski papir, peach paper ali pa poznani “butcher paper”. Vsak pravi pitmaster ve, da je ta papir ključen del njihove opreme.

V ZDA, še posebej v Teksasu, ki je dom dobrega BBQ-ja je BBQ papir obvezna oprema za vsakega ljubitelja dimljenja. Ta papir omogoča dihanje, kar pomeni, da izloča paro, hkrati pa učinkovito zadržuje maščobo. Pri zavijanju mesa v aluminijasto folijo se pogosto zgodi ravno nasprotno – folija zadržuje paro, zaradi česar se meso v njej pogosto razkuha. To pa pomeni, da izgubimo dragoceni “bark” oz. skorjo, ki smo se jo tako močno trudili dobiti na začetku dimljenja.

Z uporabo BBQ papirja se temu izognemo. Vaš “bark” bo ostal lep, temen in kvaliteten, medtem ko bo vaše meso sočno in okusno. Ta papir je resnično neprecenljiv pri dosegi popolnega rezultata. Poleg tega lahko BBQ papir uporabite tudi kot podlogo pri serviranju BBQ jedi, saj bo poskrbel za stilsko dovršen videz in enostavno čiščenje.

Velikost papirja je 61 cm x 100cm (10 listov za zavijanje), kar pomeni, da boste imeli dovolj papirja za številne prihodnje peke na žaru. Ne glede na to, ali ste začetnik ali izkušen pitmaster, vam bo ta komplet desetih  kosov BBQ papirja zagotovil, da bodo vaši rezultati popolni. S svojo kakovostjo, vzdržljivostjo in praktičnostjo bo BBQ papir postal nepogrešljiv del vašega kulinaričnega arzenala. Pripravite se na vrhunske BBQ užitke in zaupajte BBQ papirju, ki ga prisegajo najboljši.

Bruto teža 0,620 kg
Proizvajalec

 1. Ajda

  Preverjeno Lastnik

  hvala odlično

 2. Ela

  Preverjeno Lastnik

  Ugodno, top!

 3. Simon Z.

  Preverjeno Lastnik

  Boljsi papir za zavijanje kot uporaba alu folije.

Samo prijavljeni kupci, ki so kupili ta proizvod lahko pustijo komentar.