BBQ deska za rezanje 54,5 X 35 X 3,5CM

(3 mnenja strank)

59,99  z DDV

SKU: CS001
Kategorija:
Deli:

Masivna in velika deska za rezanje iz vsestranskega lesa bukve dimenzij 54,5 x 35 x 3,5cm!

Predstavljamo vam CleanSmoke BBQ desko za rezanje večjih kosov mesa, zelenjave, rib, kot tudi vseh drugih jedi. Deske so izdelane ročno iz najkakovostnejšega lesa bukve, ki velja za najbolj vsestransko izbiro ko je govora o deskah za rezanje. Les bukve je  trd, a ne pretrd in zelo odporen.  

Deska tehta ca. 4,6 kg, kar pomeni, da gre za izjemno močno in masivno desko.

Deske so zaščitene z naravnim premazom za les, ki desko še dodatno ščiti, ter ji daje lesk. Čiščenje deske je preprosto. Splaknete jo zgolj pod tekočo vodo, ali pobrišete z mokro kuhinjsko krpo. Ker je deska izredno lepa, jo lahko uporabite kot desko za rezanje ali servirno desko.

Naše deske bodo ohranile aromo, zadržale pa vsebnost in kakovost živil. Deska ima odcejevalni rob, mesni sok, pa bo po robu odtekel v zbiralnik, ki se nahaja na spodnji levi strani deske. Po želji lahko iz zbiralnika, po majhnem kanalčku sok scedite v posodico ali po vaših jedeh, lahko pa ostane v zbiralniku, in v njega pomočite narezani steak, preden ga nesete v usta.

Deska ima prav tako ob straneh vrezane vdolbine, ki služijo za prenašanje deske, ter silikonske nogice, ki poskrbijo, da deska ne drsi po pultu oz. podlagi na katero je položena.

Pozor: Ker so naše deske izdelane ročno, je vsaka izmed njih unikatna. Kar pomeni, da bo prišlo do majhnih razlik v barvi, vzorcih in strukturi lesa glede na prikazno sliko izdelka. Razlike niso velike, vsekakor pa ima vsaka deska svojo zgodbo, svoj izgled in svojo lepoto.

 

Na zalogi

Dimenzije: 54,5 x 35 x 3,5cm

Teža: 4,6kg

Bruto teža 5,920 kg
Dimenzije 54,5 × 35 × 3,5 cm
 1. Patrik (Preverjeni uporabnik)

  Doma sem jo premazal z olivnim oljem in se imenitno sveti. Je res velika in trpežna. Vsak dan režem na njej

  (0) (0)
 2. Tadej (Preverjeni uporabnik)

  Verificiranao mnenjeVerificiranao mnenje - view originalExternal link

  /

  (0) (0)
 3. Patrik (Preverjeni uporabnik)

  vrhunska deska. Velika da maš res prostora za rezanje

  (0) (0)

Samo prijavljeni kupci, ki so kupili ta proizvod lahko pustijo komentar.