ThermoPro TP960 SPIKE brezžični termometer

(2 mnenja strank)

178,00  z DDV

SKU: TPSPIKE
Deli:

Predstavljamo vam brezžični termometer za peko na žaru ThermoPro TP960 Spike, povezan prek najnaprednejše povezave Bluetooth 5.2, ki lahko spremlja vaše dimljenje ali kuhanje z razdalje do 150m in vam preko povezave z brezplačno mobilno aplikacijo ponuja vpogled v postopek priprave vaših dobrot! Meri temperaturo mesa kot tudi temperaturo v smokerju – istočasno (2v1).

100 % brez žic: digitalni brezžični termometer za meso ki je popolnoma brezžičen, zaradi česar je vsestransko orodje za vašo električno pečico, smoker, žar, fritezo ali sous vide; Uživajte v 100-odstotno brezžičnem kuhanju in čiščenju brez težav.

1 sonda, 2 senzorja: Bluetooth termometer vključuje temperaturno sondo za meso, ki lahko hkrati meri notranjo temperaturo mesa in temperaturo okolja v smokerju, hkrati pa še vedno zelo natančno odčita temperaturo in to v samo 3 sekundah, tako da bodo vaši obroki vedno pravilno pripravljeni.

Večnamenska aplikacija, enostavna za uporabo: prejemajte opozorila v realnem času s pomočjo aplikacije pametnega termometra za meso; Vključuje časovnik in temperaturne grafe po meri; Prednastavljene temperature za določene vrste mesa, ki jih priporoča USDA, dvignejo vaše dimljenje ali peko na profesionalen nivo vsakič, ko zakurite v svoj žar ali poženete svoj smoker!

Polnljiv in varen v pomivalnem stroju: z litijevo baterijo za ponovno polnjenje lahko termometer vedno ponovno napolnite saj s polno zmogljivostjo omogoča kar 36 ur uporabe. S polno zmogljivostjo pa opcija booster omogoča tudi do 3 mesece uporabe. Zahvaljujoč vodoodpornemu materialu IP67 lahko termometer po uporabi očistite pod tekočo vodo ali celo v pomivalnem stroju!

Točnost merjenja: +/-1°C

Za nedeljsko pečenko je Bluetooth žar termometer vse kar potrebujete

100% brez kabla, 1 sonda, 2 senzorja

Enostavno upravljanje preko mobilne aplikacije TEMPSPIKE za iOS in Android.

Vključeni 2 litijumski bateriji

Garancija: 1 leto od datuma nakupa

Bruto teža 0,35 kg
Proizvajalec

  1. ANDREJ L.

    Preverjeno Lastnik

    Zakon zadeva, uporabno v pečici doma in v Webru zunaj + na dopustu

  2. Tomaž

    Preverjeno Lastnik

    Prvi vtis je ok.

Samo prijavljeni kupci, ki so kupili ta proizvod lahko pustijo komentar.