Pokrov za pizza box za testo 60x40cm

(2 mnenja strank)

8,99  z DDV

SKU: 8029248013469
Deli:

Pokrov za pizza box za testo, ki vam bo omogočil popolno vzhajanje testa. Boxi se lahko nalagajo enega na drugega in tvorijo trdno celoto. S pokrovom je tako potrebno prekriti zgolj vrhnji box.

Že štiri desetletja italijansko podjetje PAVONI s strastjo ustavarja izdelke, ki niso le funkcionalni, temveč tudi očesu privlačni.

 

Pizza box za testo je novativna rešitev, italijanskega proizvajalca PAVONI namenjena zapiranju pizza boxa in ustvarjanju optimalnih pogojev za vzhajanje testa. S tem odličnim pokrovom boste zagotovili popolno okolje za naravno vzhajanje vašega testa, kar bo prineslo izjemno mehko, rahlo in okusno pico.

Pizza box za testo – glavne značilnosti:

 1. Dimenzije: Pokrov je natančno izdelan v velikosti 60×40 cm, kar omogoča, da se popolnoma prilega našim standardnim pizza boxom. Ta velikost je idealna za pripravo 9 pizza hlebčkov ca. 250-280g.
 2. Kvalitetni material: Pokrov je izdelan iz visokokakovostnih materialov, ki so certificirani in varni za stik s hrano. Pokrov zagotavlja zaščito pred zunanjimi dejavniki, kot so prah, insekti in drugi onesnaževalci, ki bi lahko vplivali na kakovost vašega testa. Tako boste lahko brez skrbi uživali v popolni svežini in higiensko pripravljeni pici.
 3. Enostavno čiščenje: Pokrov je enostaven za čiščenje in vzdrževanje. Preprosto ga sperite z blagim milom in toplo vodo, da odstranite morebitne ostanke testa ali madeže.

Pokrov za Pizza Box za testo je nepogrešljiv pripomoček za vsakega navdušenega ljubitelja pic, ki želi doseči vrhunsko kakovost in okus. Zagotovite si svoj pokrov že danes in se pripravite na vrhunsko vzhajanje testa, ki bo ustvarilo popolno podlago za vašo najljubšo pico.

Bruto teža 0,5 kg
Dimenzije 60 × 40 cm
 1. Lovro

  Preverjeno Lastnik

  ugoden nakup

 2. Anže

  Preverjeno Lastnik

  izjemno zadovoljni

Samo prijavljeni kupci, ki so kupili ta proizvod lahko pustijo komentar.