-10%

Grill Fanatics pizza kamen 38cm / 2cm

(1 mnenj kupcev)

Original price was: 39,99 €. (Akcija traja do 31/05/2024)Current price is: 35,99 €. z DDV

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 35,99 .

SKU: 1388GF
Oznaka:
Deli:

Odličen pizza kamen premera kar 38cm in višine 2cm bo postal vaš najboljši prijatelj pri peki pic v vašem pokritem žaru, pa naj bo to navadli kettle, keramični žar, plinski ali domača pečica.

Na kamen sta pritrjena tudi dva ročaja za lažje prestavljanje kamna (pozor vroče med peko – priporočamo uporabo rokavic). 2cm višina bo poskrbela, da kamen ne bo počil med peko in da bo dno pizze hrustljavo in ravno prav zapečeno.

Priporočamo vam tudi uporabo termometra, da boste vedeli, kdaj je kamen pripravljen za peko.

Na zalogi

Odkrijte skrivnost popolno pečene pizze z našim izjemnim pizzam kamnom Grill Fanatics, ki je zasnovan za ljubitelje pristno pečenih pic. S premerom 38 cm in debelino 2 cm, ta kamen zagotavlja optimalno distribucijo toplote, kar omogoča, da je vaša pizza hrustljava in enakomerno zapečena od roba do središča.

Izdelan iz visokokakovostnega materiala, ki prenese visoke temperature vašega pokritega žara—bodisi to kettle žar, keramični žar, plinski žar ali domača pečica—naš pizza kamen je robusten in zasnovan, da prenese test časa. Dve cm debelina kamna ne samo da preprečuje razpoke med visokimi temperaturami peke, ampak tudi zagotavlja, da je dno pizze vedno hrustljavo in ravno prav zapečeno.

Za dodatno praktičnost so na kamnu pritrjena dva ročaja, ki omogočata enostavno in varno prestavljanje kamna. Upoštevajte, da se kamen med peko segreje, zato priporočamo uporabo toplotno odpornih rokavic za preprečevanje opeklin. Da boste vedno vedeli, kdaj je kamen pravilno segret in pripravljen za peko vaše najljubše pizze, priporočamo uporabo kuhinjskega termometra.

Grill Fanatics pizza kamen je odlična izbira za vsakogar, ki želi v domačem okolju doseči kakovost picerije. Ta kamen ni le orodje za peko pic; je ključ do vrhunskih kulinaričnih doživetij v udobju vašega doma. Pripravite se na to, da postanete središče pozornosti na vsakem druženju, ko boste postregli popolno pečene pice. Odkrijte užitek v peki s pizzam kamnom Grill Fanatics – ker vaša strast do pic zasluži samo najboljše.

Bruto teža 5 kg
Dimenzije 38 cm
  1. Primož

    Preverjeno Lastnik

    Odličen in cenovno ugoden kamen z primerljivimi izdelki (debeline 2cm).

Samo prijavljeni kupci, ki so kupili ta proizvod lahko pustijo komentar.