WITT ETNA – peč za pico na plin z vrtljivim kamnom

799,00  z DDV

SKU: N/A
Deli:

Plinska peč za POPOLNO pico ETNA Rotante in njen revolucionaren vrtljivi kamen za pico zagotavljata 360-stopinjsko popolno zapečeno hrustljavo skorjico in to v manj kot 1 minuti!

  • Inovativni gorilnik v obliki črke U in odlična izolacija peči poskrbita za hitro predgrevanje – 0-500 °C – v manj kot 15 minutah
  • Pospeševalni gorilnik pod vrtljivim kamnom za pico, ki poskrbi za hrustljavo in enakomerno zapečeno dno
  • Izjemno natančna temperatura kamna za pico
  • Izjemno veliko kuhalno območje – pečete lahko družinsko pico s premerom vse do 40,5 cm
  • Domača hrustljava pica pripravljena v manj kot minuti
  • Zložljive aluminijaste noge z gumijastim dnom

PLIN: Priporočamo uporabo čistega PROPANA za najboljše izgorevanje in doseganje željenih temperatur!

Nova dobava med 15.04.2023 – 19.04.2024, za rezervacije pokličite 051 328 146 (Aleks)

*(Cev za plin z regulatorjem ni vključena)

 

Popolnoma nove pečice za pico danske znamke WITT so pripravljene osvojiti leto 2023 in ker so bile peči nagrajene tako z nagrado “dober dizajn” kot tudi z “nemško nagrado za dizajn”, to jasno kaže, v katero smer gredo stvari:

VSAK hoče rezino… hm… pice – in s funkcijami, kot sta vrtljivi kamen in dvojni gorilnik. Ja to povsem razumljivo! Pečiza pico Witt resnično prinašajo vse na mizo: izjemno hitro pečenje, obilo okusa in veliko hrustljavosti – to je popoln komplet, zapakiran v elegantno strojno zasnovo.

Profesionalci se strinjajo: pečice za pico Witt so zasnovane tako, da vas razvajajo na vseh ravneh in privlačijo vse vaše čute.

Mmmm… ETNA!

Nasvet pred prvo uporabo:

Priporočamo vam, da pred prvo peko v vaši pečici za pico Witt ETNA naredite “sežig”. Vključite glavni gorilnik in peč pri visoki temperaturi segrevajte 30 minut. Nato lahko ugasnete glavni gorilnik in počakate, da se pečica nazaj ohladi. Ko je peč ohlajena, notranjost pečice preprosto obrišite s kuhinjsko brisačko, saj boste tako odstranili vse saje, ki so nastale pri sežiganju. Bodite previdni, saj je peč za pico lahko še vedno ponekod vroča.

Nasvet med in po peki:

Ko končate s peko vaše pice in če nameravate spečti še več pic, zmanjšajte moč gorilnika na nizko. V kolikor ste končali s peko, izklopite oba gorilnika. Glavni in dodatni. Če pečico uporabljate dlje časa zgolj na polni moči glavnega gorilnika, se le ta lahko poškoduje.

GARANCIJA: 2 leti

 

Bruto teža 34 kg
Dimenzije 76 × 64 × 43 cm
Proizvajalec

Barva

Črna, Grafitno siva

Ta izdelek še ni ocenjen.

Samo prijavljeni kupci, ki so kupili ta proizvod lahko pustijo komentar.