Pizza Box za vzhajanje testa 60x40x10cm

(2 mnenja strank)

12,99  z DDV

SKU: 8029248015197
Deli:

Pizza Box za vzhajanje testa dimenzij 60x40x10 cm je posebej namenjen procesu vzhajanja testa za pico. Boxi se lahko nalagajo enega na drugega in tvorijo trdno celoto. S pokrovom je tako potrebno prekriti zgolj vrhni box. Box je primeren za 9 pizza hlebčkov ca. 250-280g.

Pizza Box za vzhajanje testa dimenzij 60x40x10 cm je posebej namenjen procesu vzhajanja testa za pico. Ta odličen pripomoček je idealen za uporabo v profesionalnih picerijah, restavracijah ali domačem okolju, saj zagotavlja optimalne pogoje za vzhajanje testa in posledično pripravo popolnega testa za pico.

Boxi se lahko nalagajo enega na drugega in tvorijo trdno celoto. S pokrovom je tako potrebno prekriti zgolj vrhni box.

Italijansko podjetje PAVONI s strastjo ustavarja takšne izdelke že štiri desetletja, ki niso le funkcionalni, temveč tudi očesu privlačni.

Škatla je izdelana iz trpežnega materiala, ki je zasnovan tako, da ohranja ustrezno temperaturo in vlažnost znotraj embalaže. To omogoča testu, da enakomerno vzhaja in razvije popolno teksturo in okus. Prav tako ščiti testo pred zunanjimi vplivi, kot so vlaga, prah in nepotrebno gibanje, kar zagotavlja optimalne pogoje za uspešno vzhajanje.

S prostornostjo dimenzij 60×40 cm omogoča enostavno namestitev večjih kosov testa v eno embalažo, kar omogoča učinkovito uporabo prostora. Poleg tega je možno dokupiti tudi pokrov za škatlo, ki zagotavlja varno in zanesljivo shranjevanje testa med vzhajanjem.

Pizza Box za vzhajanje testa dimenzij 60x40x10 cm je nepogrešljiv pripomoček za vsakega ljubitelja pic, ki želi doseči popolno vzhajanje testa in pripraviti izvrstno pico z odlično teksturo in okusom.

Bruto teža 1 kg
Dimenzije 60 × 40 × 10 cm
  1. Lara

    Preverjeno Lastnik

    Ena redkih trgovin, ki prodaja res kvalitetne zadeve

  2. Ines

    Preverjeno Lastnik

    top zadeva!

Samo prijavljeni kupci, ki so kupili ta proizvod lahko pustijo komentar.