NC Seasoning Garlic Butter 200g – začimbna mešanica

15,99  z DDV

Slana začimbna mešanica z intenzivno, harmonično in uravnoteženo aromo. Je “vsestranska začimba”, idealna za vse jedi na žaru, v smokerju, v pečici ali v ponvici. Vrhunska na krompirčku!
Popolna izbira na tekmovanjih SCA v kombinaciji s Steak Boosterjem in Wonderful Beef Plus

Na zalogi

Uporabno najmanj do: 28/02/2026

NC Seasoning Garlic Butter je nova začimbna mešanica, ki jo je znameniti pitmaster Claudio di Nani ustvaril leta 2024! Je nepogrešljiv pripomoček pri resnih BBQ in žar tekmovanjih na najvišjem nivoju. Ta imenitna mešanica le najboljših začimb bo vsakemu naslednjemu žar druženju podala piko na i. Imenitna je na zelenjavi, ribah in mesu, ali kot podloga za vsako drugo mešanico.

Kdo je Claudio Nani?

“Rodil sem se leta 1966 v Milanu. Sprva sem želel postati kuhar, toda oče me je prepričal, da postanem mehanični inženir. Kljub temu me je že od nekdaj navduševala kuhinja, inženirska radovednost pa me je vodila k odkrivanju etničnih in mednarodnih okusov, začimb in nenavadnih okusov. Leta 2008 sem se začel zanimati za žar in leta 2015 sem postal kapetan italijanske ekipe na svetovnem prvenstvu WBQA v Gothenburgu. Leta 2012 sem pridobil certifikat kuharja in začel delovati kot kuhar na domu. Leta 2016 sem po poslovnem kosilu pri Fabiu Galliju imenovan za vodjo kuhinje/pitmasterja novega formata, imenovanega TBSP in podpisanega z mojim imenom. NC Seasoning je nastal iz želje, da svoj svet žara ponesem v evropsko gostinstvo, plod 15 let neposrednih izkušenj med mednarodnimi tekmovanji in laboratorijem.”

Povprečna hranilna vrednost na 100g:

  • Energijska vrednost 229,85 Kcal/976,56 KJ, maščobe 1,79g, od tega nasičene maščobe 0,52g, ogljikovi hidrati 50,17g, od tega sladkorji 28,89g, vlaknine 8,75g, beljakovine 11,12g, sol 12,24g.

Sestavine:

  • melasni trsni sladkor, morska sol, mleko v prahu (maslo), česen v granulah, črni poper, čili, E621, naravne arome

Rok uporabe:

  • Odtisnjeno na deklaraciji ali embalaži, shranjujte na hladnem, suhem in temnem mestu.
Bruto teža 0,300 kg

Ta izdelek še ni ocenjen.

Samo prijavljeni kupci, ki so kupili ta proizvod lahko pustijo komentar.