La Caja China MEDIUM

755,18  z DDV

SKU: LCC-M
Deli:
LA CAJA CHINA SREDNJE VELIK PRENOSNI ŽAR ZA POD PEKO ODOJKA 20 kg

Zmogljivost: puran do 10kg (3kom), 8–10 celih piščancev, 4-6 kosov svinjskih rebrc, 6 svinjskih plečet in veliko ostalih vrst mesa ali rib.

Kaj je La Caja China žar?

La Caja China je posebna vrsta žara, ki izvira iz Latinske Amerike, iz Peruja in Kube. Gre za velik lesen zaboj, ki ima na vrhu kovinsko mrežo. V notranjosti zabojem je prostor za oglje, brikete ali drva, medtem ko se hrana postavi na mrežo. Gre za žar, ki je namenjen nam znani pod peki.

Kako deluje?

Delovanje La Caja China žara je precej edinstveno. Ko se hrana postavi na mrežo, se pokrije z debelo plastjo oglja, briket ali drv, nato pa se pokrov žara namesti na vrh in pritisne navzdol s težo. Ko se hrana začne peči, toplota ostane ujeta v zaboju, kar omogoča enakomerno in hitro pečenje.

Za kaj se uporablja?

La Caja China žara se običajno uporablja za pečenje celih prašičev, jagnjetine, perutnine ali drugih velikih kosov mesa. Zaradi zasnove, ki ohranja toploto in vlago, se hrana peče hitreje in postane izjemno sočna in hrustljava.

Zakaj je priljubljen med uporabniki?

Ta vrsta žara je postala priljubljena po vsem svetu zaradi svoje učinkovitosti in izjemnih rezultatov pri pečenju mesa. Omogoča tudi enostavno uravnavanje temperature in ima veliko prostora za večje kose hrane. Poraba oglja je pri tej vrsti žara izjemno majhna v primerjavi s peko odojka na odprtem.

Prenosen žar za pod peko za odojka, model 20kg, aluminijast

Nič ni nemogoče s srednje velikim žarom na oglje in škatlo za pod peko. Srednje veliki prenosni žar je ravno prave velikosti za zabave s prijatelji in žarom, peko celotnega odojka za posebne priložnosti ter tedenske obroke z družino. Glavna jed se peče v škatli za pod peko, medtem ko se na vrhu žara pečejo okusne predjedi in priloge – srednji žar na oglje zmore vse to z manj oglja kot večji modeli.

Posredna toplota oglja na vrhu ohranja meso sočno skozi celoten proces peke odojka, jagnjeta ali kozlička. Prostorna notranjost lesene škatle je prevlečena z vodoodpornim aluminijem in opremljena z dvema držaloma za meso iz nerjavečega jekla. V škatli je zadosti prostora, da uredite in do popolnosti spečete do deset celih piščancev, tri purane, šest kosov svinjskega pleča, šest kosov svinjskih rebrc ali celotnega odojka z živo težo do 20 kg.

Izdelan iz vrhunskih materialov v ZDA!

Srednji žar na oglje in mala škatla za pod peko sta izdelana v ZDA iz vrhunskih materialov. Rezervni deli so vedno dobavljivi in na voljo. Čvrsta zasnova zagotavlja minimalno število premikajočih se dolov in je zelo enostavna za uporabo, zato bo žar zagotovo vzdržal še mnoga leta.

 

• obloga iz vodoodpornega aluminija, lesena zunanjost

• žar na oglje s posredno toploto za pečenje na vrhu in pod peko

• 91,5 x 45,7 x 61 cm škatla za pečenje (primerna za odojka z živo težo 20 kg)

 

Paket vsebuje:

· veliko posodo za odcejanje

· 2 držali za meso iz nerjavečega jekla

· 4 kaveljčke iz nerjavečega jekla

· 1 brizgalko za mariniranje

· 6 ročk iz nerjavečega jekla

· 1 rešetko za oglje

· 1 posodo za pepel

· 1 ročko za veliko škatlo

· 4 vrhnje aluminijaste okvirje

· navodila za sestavo in pečenje

 

 

Popolna rešitev za kateringe

La Caja China je popolna rešitev tudi za katering. Eden od razlogov je premičnost. Zaradi koles in dolgih ročajev na ohišju ga je mogoče z lahkoto prevažati. To izvajalcem kateringa omogoča pečenje na licu mesta in zagotavlja, da je meso ob postrežbi mehko in vroče.

Je tudi izjemno preprost za uporabo. Ko je meso v žaru, je le malo stvari, ki jih je treba še postoriti. Izvajalci kateringa meso lahko dajo pèči in potem opravijo številna druga opravila, ki so nujna za potek dogodka.

Ni potrebno dodajati oglja ali preverjati mesa. Ta žar za pečenje ustvari enakomerno vročino v rekordnem času, kar izvajalcem kateringa omogoča, da pripravijo druge prehrambne storitve, medtem ko žar La Caja China deluje.

Žar za pečenje La Caja China znatno zniža tudi stroške za drugo drago opremo, ki jo zahteva dejavnost kateringa. Profesionalne peči za pečenje, v katerih je mogoče peči 15 piščancev hkrati, lahko stanejo tudi 5000 evrov. V žaru za pečenje La Caja China je mogoče peči 45-kilogramskega prašiča, 16-18 celih piščancev, 4-6 puranov, 8-10 svinjskih plečet ali katerokoli drugo vrsto mesa ali rib za samo 539,90 evrov. Nudi visokokakovostne rezultate za neprekosljivo ceno. Žar tudi zmanjša potrebo po dodatni opremi; lahko se uporablja za pečenje rebrc, burgerjev, zelenjave itd., konvencionalne peči in žari pa se uporabijo za druge jedi z menija.

La caja China žari za pod peko odojka

VIDEO:

Bruto teža 25 kg
Dimenzije 92 × 45 × 61 cm
Znamka

Ta izdelek še ni ocenjen.

Samo prijavljeni kupci, ki so kupili ta proizvod lahko pustijo komentar.