Grill Fanatics Kokosovi briketi 10kg

(5 mnenja strank)

27,99  z DDV

SKU: 1331GF
Deli:

Restavracijski briketi iz kokosove lupine so nekaj izmed najboljšega, kar lahko izberete za vaš BBQ ali peko na žaru.

Zaradi načina in izvora pridelave, ni treba podirati dreves, kar pomeni da okolje ne utrpi škode. Njihova oblika omogoča idealen pretok zraka, kar pomeni popoln izkoristek izgorevanja in oddajanja toplote. Gorijo veliko dlje kot klasični briketi iz oglja, njihova temparatura pa je konstantna in višja.

Idealna za vse uporabnike ki si želijo vročih direktnih pek, ali dolgega kvalitetnega BBQ-ja, ob tem pa ostanejo okolju prijazni!

 

NAMIG: V kombinaciji z kokosovimi briketi, uporabite naše kocke za dimljenje za popolne rezultate!

Ni na zalogi

Pripravite se na vrhunsko izkušnjo BBQ-ja in peke na žaru s našimi restavracijskimi briketi iz kokosove lupine! Ti briketi so nekaj izmed najboljšega, kar lahko izberete za pripravo okusnih jedi na prostem. Poleg tega pa imajo številne prednosti, ki jih naredijo privlačno izbiro za vse gurmane.

Ena izmed glavnih prednosti teh briketov je način in izvor njihove pridelave. Pri proizvodnji briketov iz kokosove lupine ni potrebno podirati dreves, kar pomeni, da okolje ostane nedotaknjeno. To je pomembno za vse nas, ki želimo prispevati k trajnostnemu in odgovornemu ravnanju s planetom. Izbrati restavracijske brikete iz kokosove lupine pomeni izbrati okolju prijazen način priprave hrane.

Oblika teh briketov je še ena od prednosti, ki jih prinašajo. Njihova oblika omogoča idealen pretok zraka med briketi, kar zagotavlja popoln izkoristek izgorevanja in oddajanja toplote. To pomeni, da boste imeli konstantno in visoko temperaturo med celotnim procesom peke. Restavracijski briketi iz kokosove lupine gorijo veliko dlje kot klasični briketi iz oglja, kar vam omogoča daljše pečenje in uživanje v čudovitih aromah, ki jih ustvarjajo.

Ti briketi so idealna izbira za vse uporabnike, ki si želijo vroče direktne peke ali dolgega kvalitetnega BBQ-ja na prostem. Ne glede na to, ali ste izkušeni mojster žara ali pa šele začenjate svojo kulinarično avanturo, restavracijski briketi iz kokosove lupine so primerni za vas. Njihova visoka temperatura omogoča hitro pečenje in ohranjanje sočnosti hrane, medtem ko dolgotrajno izgorevanje zagotavlja dosledno in enakomerno kuhanje. Privoščite si nepozabno kulinarično doživetje, ob tem pa ostanite zvesti svojim okoljevarstvenim načelom.

Pri nas se zavezujemo k zagotavljanju najvišje kakovosti in trajnosti. Zato nudimo restavracijske brikete iz kokosove lupine, ki so popolna izbira za vse vaše BBQ in pečenje na žaru. Pripravite se na eksplodirajoče okuse in občutke, ki jih boste dosegli z uporabo teh vrhunskih briketov.

Ne čakajte več! Izberite restavracijske brikete iz kokosove lupine za vaše naslednje kulinarično doživetje. Obiščite našo spletno stran in odkrijte paleto izdelkov za peko na žaru, med katerimi so tudi restavracijski briketi iz kokosove lupine. Na voljo so v praktičnih pakiranjih, ki vam omogočajo pripravo večjih količin hrane. Pri tem pa ne pozabite na druge dodatke, kot so pripomočki za žar, začimbe in omake, ki bodo vašo izkušnjo še dodatno nadgradili.

Pri Cleansmoke.si smo tu, da vam pomagamo doseči vrhunske rezultate pri peki na žaru. Naše strastno osebje je pripravljeno svetovati in odgovoriti na vsa vaša vprašanja. Za več informacij nas kontaktirajte preko telefonske številke +386 51 328 146 ali pošljite e-pošto na naslov [email protected]. Pripravite se na nepozabno kulinarično doživetje s restavracijskimi briketi iz kokosove lupine!

Bruto teža 10,08 kg
 1. Matija Težak (Preverjeni uporabnik)

  Outstanding briquettes

  (0) (0)
 2. Anonymous (Preverjeni uporabnik)

  Verificiranao mnenjeVerificiranao mnenje - view originalExternal link

  idealno za dolge peke na žaru, pa še smrdijo ne nič

  (0) (0)
 3. Simeon (Preverjeni uporabnik)

  Super zadovoljen z ogljem. Gori dolgo časa in je brez vonja. Za snake metodo super.

  (0) (0)
 4. Anonimno (Preverjeni uporabnik)

  Top briketi!

  (0) (0)
 5. Robert (Preverjeni uporabnik)

  Gorijo dobro in dolgo!!

  (0) (0)

Samo prijavljeni kupci, ki so kupili ta proizvod lahko pustijo komentar.