Inkbird ISV-1000W sous vide

(1 mnenj kupcev)

99,99  z DDV

SKU: 1086
Kategorija:
Oznake: ,
Deli:

INKBIRD ISV-1000W Sous Vide  – S tem kuhalnikom boste zlahka določili točno temperaturo vaše najljubše jedi. Prav vam bo prišla, če vam primanjkuje časa za daljšo peko pri nizki temperaturi. Preprosto vakuumirajte svinjski vrat, brisket ali rebrca pred ali še bolje po dimljenju, vključite napravo sous vide in pustite, da se segreje. Pripravljeno meso lahko dolgo hranite v hladilniku in ko potrebujete na hitro pripravljeno jed, preprosto vzamete meso iz vrečke, ter ga segrejete na končno temperaturo.

 

Ni na zalogi

Garancija: 18 mesecev

WIFI – naprava podpira 2,4 Ghz WIFI in ga je mogoče, preveriti in nadzorovati praktično od vsepovsod, kjer imate dostop do interneta, kar preko vaše mobilne naprave. Napravo preprosto povežete z vašim usmerjevalnikom preko mobilne aplikacije InkbirdPro za adndroid ali iOS.

MOČAN IN TIH  – Ta natančni kuhalnik ohranja homogeno temperaturo za do 20 L vode tudi pri polni moči 1000 W; izjemno tih z manj kot 40 dB hrupa na 1 m.

NATANČEN IN INTELIGENTEN – Ima široko temperaturno območje, nastavljivo od  77-210°F (25-99°C) z natančnostjo 0,1°C in najdaljšo nastavitev časovnika 99 ur; intuitivni LCD kontrolniki na dotik omogočajo enostavno prilagajanje in sledenje naprave.

KUHAJTE KOT PROFESIONALNI KUHAR– Z lahkoto pripravite obroke restavracijske kakovosti, ki bodo ohranili sokove, vlago in okus zahvaljujoč natančnemu nadzoru temperature; ohranja vse zdravstvene in prehranske koristi v jedeh, ki jih je težko doseči s tradicionalnim kuhanjem;

ZAŠČITA IN ALARM ZA TEMPERATURO – Naprava bo prenehala delovati in vas opozorila, ko bo nivo vode nižji od minimalne. Prav tako vas bo opozorilo, ko temperatura doseže ciljno nastavljeno vrednost. Nerjaveče jeklo je enostavno za čiščenje. Nivo vode ne sme preseči označene meje max.

Bruto teža 1,90 kg
Proizvajalec

  1. Matjaž Demšar

    Preverjeno Lastnik

    Izvrsten izdelek. Tih, dovolj močan, natančen in lahko se ga upravlja na daljavo. Močno priporočam. Ne iščite cenejših, ker vam bo kasneje žal.

Samo prijavljeni kupci, ki so kupili ta proizvod lahko pustijo komentar.