Inkbird IBT-6XS BT termometer

82,55  z DDV

SKU: 1085
Kategorija:
Oznake: ,
Deli:

INKBIRD IBT-6XS je pametni brezžični digitalni termometer, ki omogoča spremljanje temperature hrane, ki jo pripravljate. Temperaturo lahko preverite na napravi sami in na zaslonu pametnega telefona ali računalnika. Izbrati morate le vrsto jedi, ki jo boste pekli na žaru, zabeležiti njeno temperaturo in termometer vas bo obvestil, ko bo hrana pripravljena. Ta funkcija je še posebej priročna, kadar je peka na žaru dolgotrajna ali pri nizkih zunanjih temperaturah, saj vam ne bo treba stati ob žaru in nenehno spremljati temperature hrane. Termometer se s telefonom poveže preko povezave Bluetooth.

Oprema termometra IBT-6XS vključuje velik LED zaslon in šest sond iz nerjavečega jekla z izjemno debelimi kabli (5 sond je namenjenih merjenju temperature hrane, 1 sonda pa merjenju temperature površine žara), 3 držala za sonde in magnet na hrbtni strani, ki omogoča pritrditev termometra na kovinsko stojalo žara. Parametre termometra lahko spremljate na pametni napravi s pomočjo brezplačne aplikacije BBQ GO za android ali iOS, ki vsebuje priročnik o temperaturah, omogoča možnost nastavitve temperature za posamezni obrok, ima funkcijo ALARM, ki opozarja na nepričakovano povišanje temperature itd.

Termometer napaja vgrajena litijeva baterija, ki jo lahko napolnite z vmesnikom USB ki je priložen, deluje pa lahko vse do 60 ur. Obratovalna razdalja je do 50 m. Temperaturno območje je 0-250° C, natančnost merjenja termometra je +-1 C.

Samo še 2 na zalogi

Za termometer velja 12-mesečna garancija. Za sonde garancija ne velja.

Bruto teža 0,933 kg

Ta izdelek še ni ocenjen.

Samo prijavljeni kupci, ki so kupili ta proizvod lahko pustijo komentar.