Ooni Infrardeči digitalni termometer

(2 mnenja strank)

49,99  z DDV

SKU: OONI-2023
Deli:

Pozabite na ugibanje temperature pri pripravi pice z Ooni digitalnim infrardečim termometrom. Ta lasersko voden, visokoprecizen instrument je kalibriran za branje ekstremnih temperatur na Ooni pekovskih kamnih, zato boste vsakič dosegli popolno peko.

Zasnovan za uporabo med ogrevanjem in med peko pic, Ooni digitalni infrardeči termometer zagotavlja, da vedno jasno veste, kdaj je vaš pizza kamen pripravljen na naslednjo pico. Številčni in barvno kodirani prikazi temperature vam omogočajo izbiro želenega vmesnika in preprosto preklapljanje med lasersko vodenimi točkovnimi meritvami ter širšimi skeniranji območja.

LCD zaslon visoke ločljivosti v celoti barvnega prikaza zagotavlja informacije o temperaturi v manj kot 300 milisekundah, medtem ko način skeniranja temperature omogoča enostavno določanje minimalnih, maksimalnih in povprečnih površinskih temperatur za končno natančnost znotraj  območna  °F. Termometer je kalibriran posebej za kordieritne pekovske kamne, ki se uporabljajo v Ooni pečeh, vendar vam nastavljiva emisivnost omogoča enostavno branje jekla in drugih materialov ter zaključkov.

Termometer je opremljen z vključenimi baterijami Duracell® in snemljivo zanko za priročno shranjevanje med uporabo.

Ni namenjen medicinski uporabi.

 

Oplemenitite svoje doživetje pri pripravi pice in pozabite na ugibanje temperature z Ooni digitalnim infrardečim termometrom. Ta lasersko voden, visoko natančen pripomoček je kalibriran za branje ekstremnih temperatur na pizza pečeh iz kordierita, tako da vedno dosežete popolno peko.

Zasnovan za uporabo pred in med kuhanjem, Ooni digitalni infrardeči termometer zagotavlja, da vedno točno veste kakšna je temperatura vaše pizza peči ali kamna. Z numeričnim in barvnim prikazom temperature lahko izberete svoj želeni vmesnik ter preprosto preklapljate med lasersko vodenimi merjenji na točkovnih mestih in širšimi skeniranjem območja.

Visoko ločljiv LCD zaslon v polni barvni digitalni tehnologiji zagotavlja informacije o temperaturi v manj kot 300 milisekundah, medtem ko vam način skeniranja temperature omogoča enostavno določanje minimalnih, maksimalnih in povprečnih temperatur površin z enim samim skeniranjem. Termometru so priložene baterije Duracell® in odstranljiva zanka za varno shranjevanje med uporabo. S Ooni digitalnim infrardečim termometrom boste vedno imeli popoln nadzor nad temperaturo za popolno pico vsakič.

GLAVNE ZNAČILNOSTI

 • Natančna učinkovitost za popolno peko vsakič: Ooni digitalni infrardeči termometer združuje lasersko natančnost in enostavnost uporabe z elegantno a hkrati trpežno zasnovo.
 • Barvno kodiran zaslon za enostavno branje: Enostaven za branje digitalni zaslon v barvah vam omogoča, da hitro preverite temperaturo vašega kamna, tako da veste, kdaj začeti peči svojo pico.
 • Način skeniranja: temperature s tem, ko določite minimalno, maksimalno in povprečno temperaturo kamna z enim preprostim skeniranjem, vam termometer zagotavlja vrhunsko natančnost.
 • Ergonomska zasnova in zanka za obešanje: z ergonomsko oblikovanim ročajem, gladkim in trpežnim ohišjem iz termoplastike ter oblazinjenim sprožilcem je Ooni digitalni infrardeči termometer zasnovan s poudarkom na udobju. Termometer lahko tudi enostavno shranite, tako da ga pritrdite na Ooni mizo s pomočjo odstranljive zanke za obešanje.
 • Napredna nastavitev emisivnosti: Samodejno kalibriran za uporabo s kordieritnimi Ooni pekači za pico, termometer omogoča uporabniku prilagajanje nastavitev emisivnosti za bolj natančno merjenje temperatur različnih materialov in zaključkov, vključno s jeklom in litega železa.

KAJ JE V PAKETU?

 • 1 x Ooni Digital Infrardeči termometer
 • 2 x AAA Duracell® Baterije
 • 1 x Navodila za uporabo

TEHNIČNE PODROBNOSTI

 • Merjenje temperatur površin brez stika
 • Z laserskim vodenjem za natančno merjenje vsake cone
 • Osvetljen LCD zaslon je enostaven za branje, tudi pri nizki svetlobi
 • Barvni temperaturni obroč kaže idealne temperature peke
 • Prilagodljiva emisivnost, prednastavljena za Ooni pekače za pico
 • Način skeniranja beleži najnižje in najvišje temperature območja
 • Obseg od -30 °C do 550 °C
 • Natančnost znotraj večjega od 2% ali 2 °C
 • Razmerje razdalja-do-točke 10:1
 • Vključuje odstranljivo aluminijasto zanko za obešanje, primerno za Ooni mize
 • Priloženi 2 AAA bateriji Duracell® za pet ur neprekinjene uporabe

GARANCIJA

Stojimo za našimi izdelki. Vsi izdelki Ooni imajo standardno 1-letno garancijo, ki jo bomo razširili na 5 let za ta izdelek, če ga registrirate pri Ooni. Vaš izdelek Ooni mora biti registriran v 60 dneh od prejema, da lahko uveljavljate garancijo. Izdelek lahko registrirate na strani: https://ooni.com/pages/product-registration

Bruto teža 0,500 kg
Proizvajalec

 1. Ema

  Preverjeno Lastnik

  ni ga boljšega

 2. Jure

  Preverjeno Lastnik

  super nakup, izdelek je res vrhunski.

Samo prijavljeni kupci, ki so kupili ta proizvod lahko pustijo komentar.