Kamin za prižiganje oglja

(2 mnenja strank)

24,60  z DDV

Odličen kamin za prižig oglja, ki vam bo olajšal vsako peko na žaru. Kamin premera kar 19,5cm in višine 30cm, s piramidastim dnom in luknjami ob strani, za najboljši možni pretok zraka, kar posledično pomeni hiter in pravilno razporejen vžig.

Pod kamin preprosto namestite 2-3 kosa volne za podžig, kamin napolnite z ogljem in prižgite volne. Na njih postavite kamin in počakajte 15 minut. Vaše oglje je pripravljeno za peko.

Na zalogi

Pozdravljeni ljubitelji žara in prijetnih trenutkov ob ognju! Predstavljamo vam naš vrhunski kamin za prižig oglja, ki bo preobrazil vaše izkušnje peke na žaru. Zasnovan z mislijo na enostavnost in učinkovitost, ta kamin prinaša udobje in hitrost v vsako vašo peko.

Z impresivnim premerom 19,5 cm in višino 30 cm se naš kamin ponaša s piramidastim dnom, ki omogoča optimalen pretok zraka skozi luknje ob strani. Ta inovativna zasnova poskrbi za hiter in enakomeren vžig oglja, kar pomeni, da boste lahko hitro začeli s peko, ne da bi izgubljali dragocen čas.

Uporaba našega kamina je sila preprosta. Enostavno postavite 2-3 kose volne za podžig ali kocke za podžig pod dno kamina, nato pa ga napolnite z željenim ogljem. Prižgite volno ali kocke in postavite kamin na željeno mesto. V le 15 minutah boste priča popolnoma pripravljenemu oglju, pripravljenemu za ustvarjanje okusnih jedi na žaru.

Kamin je odličen spremljevalec za vse ljubitelje žara, saj vam omogoča, da se osredotočite na bistvo – uživanje v pripravi hrane na žaru, brez nepotrebnega čakanja. Z našim kamnom za prižig oglja postane peka na žaru pravo zadovoljstvo, saj združuje enostavnost uporabe, hitrost priprave ter zagotavlja odličen okus vaših jedi. Prepustite se vznemirljivemu svetu okusov in vonjav, ki jih prinaša naš vrhunski kamin za prižig oglja!

Bruto teža 1,723 kg
Dimenzije 19,5 × 30 cm
Proizvajalec

  1. Andrej

    Preverjeno Lastnik

    Ugodno, top!

  2. Aljaž

    Preverjeno Lastnik

    ugoden nakup

Samo prijavljeni kupci, ki so kupili ta proizvod lahko pustijo komentar.