Žar podloga proti sprijemanju 40x33cm – 5 kos

(2 mnenja strank)

15,99  z DDV

SKU: 74355
Kategorija:
Deli:

Naše visokokakovostne podloge za žar so narejene iz vrhunske prevleke izdelane iz steklenih vlaken PTFE, ki je 100 % neoprijemljiva in ne vsebuje PFOA ali drugih nevarnih kemikalij.

Podlogo lahko uporabite večkrat, saj jo po uporabi enostavno umijete z milnico ali postavite v pomivalni stroj. Primerno za plinske žare, žare na oglje, pečice, električne žare.

V pakiranju se nahaja 5 podlog.

Ni na zalogi

Dimenzije teflonskih podlog za žar proti prijemanju: 40 cm x 33 cm.

Podlogo lahko razrežete tako, da ustreza vašim željam oz. rešetki na žaru. S škarjami jo enostavno razrežete na določeno velikost, tako da je popolnoma primeren za vsak žar in peko.

Odporna na vročino: 0,2 mm debelina podloge za žar zagotavlja odličen okus ter izjemno toplotno odpornost in vzdržljivost, zato jo je mogoče večkrat uporabiti.

Enostavno čiščenje: umazano rešetko žara je izjemno težko očistiti. Podlogo za žar morate le očistiti z detergentom ali milnico in prihraniti boste veliko časa. Za čiščenje ga lahko daste tudi v pomivalni stroj.

Večnamenska uporaba: Primerno za številne vrste žarov: žar na oglje, pečica s silikonsko podlogo, plinski žar ali električni žar. Idealno za vso hrano z žara: meso, zelenjavo, ribe, kozice, burgerje, pico, ražnjiče, celo palačinke, slanino in jajca. Pomemben pripomoček za plinski žar za peko na žaru za zabave, kampiranje in drugo.

Bruto teža 0,3 kg
  1. Mia

    Preverjeno Lastnik

    Ultra hitra dostava in ugodna izdelek pa itak odličen

  2. Sara

    Preverjeno Lastnik

    super je

Samo prijavljeni kupci, ki so kupili ta proizvod lahko pustijo komentar.