-10%

Paket “Gift 4 you NO.2”

Original price was: 52,38 €.Current price is: 47,14 €. z DDV

Kategorija:
Oznaka:
Deli:

Prihranite kar 10% popusta ob nakupu paketa “Gift 4 you NO.2”! Paket je sestavljen iz kakovostnih krempljev za cufanje – trganje svinjine, govedine ali perutninepaket vsebuje tudi zaščitne rokavice, odporne proti visokim temperaturam, ter stojalo za BBQ rebra.

Komplet je lahko čudovito darilo za rojstni dan, god, valentinovo ali Božič.

Original price was: 14,98 €.Current price is: 13,48 €.
Original price was: 19,90 €.Current price is: 17,91 €.
Original price was: 17,50 €.Current price is: 15,75 €.

Na zalogi

Izkoristite izjemno priložnost za prihranek s 10% popustom pri nakupu paketa “Gift 4 you NO.2”! Ta izjemen paket je sestavljen iz vrhunskih krempljev, ki so nepogrešljivi za cufanje in trganje mesa, bodisi svinjine, govedine ali perutnine. Poleg tega vsebuje tudi visokokakovostne zaščitne rokavice, ki so odporne proti visokim temperaturam, kar omogoča varno rokovanje tudi pri višjih temperaturah. Ne nazadnje pa je v kompletu priloženo tudi praktično stojalo za BBQ rebra, ki bo poskrbelo za brezskrbno in enostavno pripravo vaših najljubših specialitet.

Ta čudovit komplet je več kot le niz izdelkov – je odlična ideja za darilo ob različnih priložnostih, kot so rojstni dnevi, godovi, valentinovo ali Božič. Presenetite svoje najdražje s tem praktičnim in kakovostnim darilom, ki bo razveselilo vse ljubitelje peke in priprave mesa. Ne zamudite priložnosti, da prihranite in obenem razveselite svoje bližnje s tem čudovitim paketom “Gift 4 you NO.2”!

Ta izdelek še ni ocenjen.

Samo prijavljeni kupci, ki so kupili ta proizvod lahko pustijo komentar.