-10%

Paket “Gift 4 you NO.1”

87,11  z DDV

Kategorija:
Oznaka:
Deli:

Prihranite kar 10% popusta ob nakupu paketa “Gift 4 you NO.1”! Paket je sestavljen iz kakovostnega in trpežnega termometra ThermoPro TP19, papirja za zavijanje “Butcher paper” 61cm x 45,7m in razpršilke za tekočino “Grill Fanatics”. 

Komplet je lahko čudovito darilo za rojstni dan, god, valentinovo ali Božič.

32,31 
40,49 
14,31 

Na zalogi

Izkoristite izjemen prihranek 10% ob nakupu ekskluzivnega “Gift 4 you NO.1” paketa! Ta izjemno vreden komplet vključuje prvovrstni termometer ThermoPro TP19, ki je znan po svoji kakovosti in vzdržljivosti. Poleg tega prejmete tudi izjemno praktičen “Butcher paper” dimenzij 61cm x 45,7m za zavijanje, ter inovativno razpršilko “Grill Fanatics” za tekočine.

Ta komplet je več kot le nakup – je popolno darilo za različne priložnosti. Bodisi za rojstni dan, god, valentinovo ali Božič, bo “Gift 4 you” paket zagotovo navdušil obdarovance. S svojo funkcionalnostjo in kakovostjo je idealno darilo za ljubitelje kuhanja na žaru in tiste, ki cenijo vrhunske dodatke. Ne zamudite priložnosti za prihranek in navdušite svoje najdražje z enim samim, a izjemno vsestranskim darilom!

Ta izdelek še ni ocenjen.

Samo prijavljeni kupci, ki so kupili ta proizvod lahko pustijo komentar.