Grill Fanatics Butcher paper 61cm x 45,7m

(6 mnenja strank)

44,99  z DDV

SKU: 1406GF
Deli:

BBQ papir za zavijanje, pink paper, mesarski papir, peach paper oz. “butcher paper” so imena za papir namenjen zavijanju mesa, ki ga mora vsak pravi pitmaster imeti pri roki.

Papir kateri je v Texasu, ZDA obvezna oprema diha, ter s tem dovoljuje izločanje pare, zadržuje pa maščobo. Pri zavijanju v aluminijasto folijo se zgodi ravno obratno. Folija zadržuje paro in velikokrat se meso v njej razkuha, mi pa izgubimo dragoceni “bark” oz. skorjo, ki smo se jo tako močno trudili dobiti na začetku dimljenja.

Zato vam uporabo papirja veliko bolj svetujemo, vaš bark bo ostal lep, temen in kvaliteten, vaše meso pa bo sočno in okusno!

Lahko ga uporabite tudi kot podlogo pri serviranju BBQ jedi.

Velikost role: 61 cm x 45,7 m

 

Na zalogi

Predstavljamo vam BBQ papir, ki bo poskrbel, da boste zasloveli kot pravi ameriški pitmaster! Z dolžino kar 45,7 metrov bo ta izjemno praktičen pripomoček postal nepogrešljiv del vaše kuhinje na prostem. BBQ papir je namenjen zavijanju mesa in ima več imen, kot so pink paper, mesarski papir, peach paper ali pa poznani “butcher paper”. Vsak pravi pitmaster ve, da je ta papir ključen del njihove opreme.

V ZDA, še posebej v Teksasu, ki je dom dobrega BBQ-ja je BBQ papir obvezna oprema za vsakega ljubitelja dimljenja. Ta papir omogoča dihanje, kar pomeni, da izloča paro, hkrati pa učinkovito zadržuje maščobo. Pri zavijanju mesa v aluminijasto folijo se pogosto zgodi ravno nasprotno – folija zadržuje paro, zaradi česar se meso v njej pogosto razkuha. To pa pomeni, da izgubimo dragoceni “bark” oz. skorjo, ki smo se jo tako močno trudili dobiti na začetku dimljenja.

Z uporabo BBQ papirja se temu izognemo. Vaš “bark” bo ostal lep, temen in kvaliteten, medtem ko bo vaše meso sočno in okusno. Ta papir je resnično neprecenljiv pri dosegi popolnega rezultata. Poleg tega lahko BBQ papir uporabite tudi kot podlogo pri serviranju BBQ jedi, saj bo poskrbel za stilsko dovršen videz in enostavno čiščenje.

Velikost papirja je 61 cm x 45,7 metrov, kar pomeni, da boste imeli dovolj papirja za številne prihodnje peke na žaru. Ne glede na to, ali ste začetnik ali izkušen pitmaster, vam bo ta dolg kos BBQ papirja zagotovil, da ga ne boste nikoli zmanjkalo v najpomembnejšem trenutku. S svojo kakovostjo, vzdržljivostjo in praktičnostjo bo BBQ papir postal nepogrešljiv del vašega kulinaričnega arzenala. Pripravite se na vrhunske BBQ užitke in zaupajte BBQ papirju, ki ga prisegajo najboljši.

Bruto teža 2,60 kg
Proizvajalec

 1. Teja

  Preverjeno Lastnik

  super je

 2. Sandi Kos

  Preverjeno Lastnik
 3. Rado

  Preverjeno Lastnik

  No, ta nakup se je izkazal za dober. Vredno vsakega centa

 4. Mitja H.

  Preverjeno Lastnik

  Super je. Uporaba za teksaške ničine BBQ

 5. Neja

  Preverjeno Lastnik

  Super

 6. Saša

  Preverjeno Lastnik

  vse kot v opisu izdelka

Samo prijavljeni kupci, ki so kupili ta proizvod lahko pustijo komentar.