Raženj za peko odojka in jagenjčka 1,5m

(5 mnenja strank)

64,78  z DDV

SKU: 828DCR
Deli:

Raženj – cev za peko odojka in jagenjčka izdelan iz nerjavečega jekla, dolžine 1,5m vključno z vilicami za pričvrstitev in zanko za pričvrstitev hrbtenice.

Stoletna tradicija

Pečenje jagnjetine ali odojka na ražnju ob vsaki priložnosti ob dobri družbi je slovesen trenutek. Vsak od nas pozna nekoga, ki je že spekel 100+ odojkov, in smo prepričani, da ve 100%, kako se to dela, vendar vam bomo predstavili vsak del naše opreme na svoj način, da boste lahko našli svojo najboljšo kombinacijo.

Kaj vse potrebujemo?

Predvsem potrebujemo raženj – cev iz nerjavečega jekla z nabrušenim vrhom. Prav tako je potreben pribor za pritrditev prašička: dve vilici in ena zanka za stiskanje hrbtenice, ki so del osnovnega ražnja.

Kaj je vključeno v ceno?

V ceno ražnja dolžine 1,5 m je vključena cev iz nerjavečega jekla debeline 30 mm s steno debeline 1,5 mm, nabrušen vrh, zanka za stiskanje in dve vilici iz nerjavečega jekla.

Kako vemo, kakšna je potrebna dolžina?

Vsak naš ražanj ima označeno svojo dolžino (1,5 m, 2 m, po naročilu…). Če imate kamin, v katero vgrajujete raženj, morate najprej izmeriti notranjo širino kamina.

Vsak naš ražanj se lahko skrajša s strani nabrušenega vrha, zato se vam ni treba bati, če je vaša želena mera drugačna od tistih, navedenih v naši ponudbi.

Če imate kakršna koli vprašanja glede izbire dolžine ražnja, nam brez zadržkov pišite, in skupaj bomo našli popolno rešitev za vas.

 

Kaj je vključeno v paketu?

 • 1,5m raženj iz nerjavečega jekla
 • 2x vilica za pričvrstitev
 • 1x zanka za pričvrstitev hrbtenice
Material: Nerjaveče jeklo (Inox)
Premer: 30mm
Bruto teža 6 kg
 1. Jaka Kupčič

  Preverjeno Lastnik

  zelo dobro izdelano in hitra dostava

 2. Nejc

  Preverjeno Lastnik

  Hvala za odličen motorček

 3. Jakob Krajnc

  Preverjeno Lastnik

  inox je top!

 4. Vid blaženič

  Preverjeno Lastnik

  pečemo piščance, odojke, jangnjetino… odlična cev, ravno pravega premera

 5. Matevž Ravnikar

  Preverjeno Lastnik

  kvalitetno

Samo prijavljeni kupci, ki so kupili ta proizvod lahko pustijo komentar.