Za vse ljubitelje pikantnih piščančjih kril: Z Frank’s RedHot Buffalo Wings Sauce bodo piščančja krila okusna prav tako kot so v ZDA. Rdeča kajenska paprika, paprika in rahel dotik česna poskrbijo za začinjen, vendar ne preveč pekoč okus. Naravna aroma masla obogati klasični okus Buffalo Wings Sauce, ki je američanom všeč že od leta 1964.
Zakaj mu rečejo “Buffalo sauce?” Odpotujmo nazaj v leto 1964. Anchor Bar & Grill v Buffalu, New York. Geniji v njihovi kuhinji so združili Frank’s RedHot z maslom, prelili kup krilc z omako in se lotili okušanja. Krožniki so bili obliznjeni do čistega. In tako se je omaka poimenovala “Buffalo omaka.” Konec zgodbe. (Pravzaprav, to je bil šele začetek uspešne zgodbe).
Preprosto popečite piščančja krila pečici ali na žaru, smokerju ali ponv. Nato prelijte omako po perutničkah ali peruti povaljajte v njej. Pripravljeno! Doma narejene omake za perutničke ne morejo doseči originalnega okusa. Njena skrivnost je v popolni mešanici mletih pekočih paprik in navadne paprike, ki je okusno začinjena s česnom in kisom.
Omaka za krilca se ne ujema samo s perutninskim mesom. Odlično popestri pikantne solate s perutnino in okusno začini mesne sendviče. Harmonično zaokrožuje okus mehiških specialitet, kot so quesadille in tacosi. Odlično se poda mesnim kroglicam, nachosom in palčkam iz zelenjave. Pravi navdušenci dodajajo Frank’s RedHot Wings Sauce na burgerje, pomfri in kokice. Praktično na vse!
Povprečna hranilna vrednost na 100g:
Energijska vrednost 0 kJ/0 kcal, maščobe 0g, od tega nasičene maščobe 0g, ogljikovi hidrati 0g, od tega sladkorji 0g, beljakovine 0g, sol 3g
Sestavine: alkoholni kis, zrela kajenska paprika, sol, voda, repično olje, paprika, zgoščevalec (ksantan gumi), naravna aroma masla in česen v prahu.
Neto količina: 354ml
Nejc (Preverjeni uporabnik) –
Ravnokar sprobali doma. Fukjeno dobro!
Alan (Preverjeni uporabnik) –
The product is firmly packed.