BIO Getta brusnična sol 100g refil – zeliščna sol

(1 mnenj kupcev)

4,40  z DDV

SKU: BG-004-refil
Deli:

Bio brusnična sol, ki je odlična za pripravo osvežilnih poletnih solat različnih vrst, kot tudi za govedino, divjačino, sladko zelje in se odlično ujema z različnimi vrstami pečenih jajc, saj začimbe v soli dodatno poudarijo osvežilen okus brusnic.

Ni na zalogi

Kaj je brusnična sol?

Naša Bio brusnična sol je v bistvu začimbna mešanica izdelana iz visokokakovostne tradicionalne piranske morske soli, skrbno izbranih domačih začimb ter bio brusnic v prahu. Naša brusnična sol je ustvarjena z ročnim nabiranjem brusnic v naravi, ki jih temeljito posušimo, da ohranijo vse svoje hranilne snovi. Brusnice so naravni vir pomembnih vitaminov, mineralov in vlaknin, kot so vitamin C, E, A, B1, B2, B3 in K, ter minerali, kot so natrij, kalij, kalcij, mangan, magnezij in fosfor. Poleg tega so brusnice znane kot močan antioksidant, ki krepi zdravje in dobro počutje.

V našem posebnem postopku predelave zelišča uporabljamo tik pred uporabo, kar zagotavlja, da naše zeliščne soli Biogetta izstopajo s svojim edinstvenim vonjem in okusom. Vsaka serija Bio brusnične soli je skrbno pripravljena po lastni, natančno določeni recepturi. Ta receptura je rezultat številnih let izkušenj in strokovnega znanja našega vrhunskega kulinaričnega moštva. Ko uporabite našo Bio brusnično sol, boste v svojih kulinaričnih kreacijah doživeli nepozabne okuse, ki bodo prebudili vaše brbončice.

Za kaj se uporablja?

Naša sol je odlična izbira za osvežilne solate vseh vrst in jo priporočamo tudi kot začimbo za govedino, divjačino ter sladko zelje. Poleg tega se Bio brusnična sol odlično obnese na različnih vrstah pečenih jajc, saj začimbe v soli dodatno obogatijo okus in izboljšajo jed.

Vnesite svojo kreativnost v kuhinjo in odkrijte, kako Bio brusnična sol lahko obogati vaše kulinarično doživetje. S svojo edinstveno kombinacijo brusnic in začimb bo vaše jedi dvignila na višjo raven okusnosti.

Sestavine: ročno pridelana tradicionalna morska sol, bio brusnice, bio zelišča (peteršilj, bazilika, česen, timijan, meta, mešanica travniških cvetov: trobentica, vijolica, regrat, marjetica, ognjič)

Neto teža: 100 g

Bruto teža 0,150 kg
Znamka

  1. Mia

    Preverjeno Lastnik

    Mogoče malo intenzivnejši okus brusnice, ampak zelo rada uporabljam. Paziti je treba koliko dodaš v hrano.

Samo prijavljeni kupci, ki so kupili ta proizvod lahko pustijo komentar.