ALLBRINE NO. 1 SLANICA
Univerzalna slanica. Slajenje (ali soljenje) je najstarejša metoda konzerviranja hrane na svetu. Dandanes izdelke iz slanice uporabljamo predvsem za spodbujanje okusa, strukture in sočnosti mesa, rib in zelenjave. AllBrine No.1 se lahko uporablja za soljenje, suho namakanje, mokro namakanje in vbrizgavanje. To slanico lahko uporabite za meso, ribe in zelenjavo. Naša slanica je primerna za pečenje na žaru, dimljenje v smokerju, hladno dimljenje in še veliko več. Nujno za okusnega dimljenega lososa, različne ribje jedi in zelenjavo.
Priporočamo za: trgano svinjino, celega piščanca, purana, lososa.
Navodila za uporabo:
Suha uporaba: vsaj 30 minut pred peko ali dimljenjem vtrite v vaš kos mesa oz. ribe.
Mokra uporaba – slanica: 100 g AllBrine slanice raztopite v 1 litru vroče vode; pred uporabo ohladite temperaturo tekočine na 1°C – 7°C. Meso pustite stati v slanici čez noč.
Injeciranje: 100 g AllBrine slanice raztopite v 1 litru vroče vode; pred uporabo ohladite temperaturo tekočine na 1°C – 7°C. Z INJEKTOROM razporedite tekočino enakomerno znotraj mesa.
Ta izdelek še ni ocenjen.