Kdo smo

Dovolite mi, da vam predstavim zgodbo o ustanoviteljih Aleksu Težaku in Lei Kuzminski, ki sta svojo strast do BBQ-ja in dimljenja preoblikovala v uspešno zgodbo. Njuna zgodba se začne s strastjo do okusnih jedi iz smokerja in skupnim uživanjem v okusih Amerike, ki jih ponuja ta kulinarična tehnika – BBQ.

Aleks in Lea sta bila že od nekdaj ljubitelja dobre hrane in preživljanja časa na prostem. Njuna strast do peke na žaru in dimljenja se je začela kot preprost hobi, ki ju je združeval in jima prinašal veliko veselja. 

Potovanje, ki ju je popeljalo na pot ustvarjanja svoje spletne trgovine, ju je najprej vodilo v Združene države Amerike, kamor sta vedno najraje zahajala, ko se je prikazala priložnost za dopust. Odpravila sta se na kulinarčno pustolovščino, kjer sta spoznala bogato tradicijo BBQ-ja in dimljenja. V okolju, kjer je BBQ del vsakdanjega življenja in tamkajšnji mojstri BBQ-ja ustvarjajo prave kulinarične čudeže, sta začutila navdih in energijo, ki ju je gnala k uresničitvi lastnih sanj.

Navdušena nad inovacijami, vrhunsko opremo in strastjo, ki je vladala v BBQ skupnosti v ZDA, sta Aleks in Lea vedela, da morata to deliti tudi s svojimi rojaki. Z vso pridobljeno inspiracijo in novimi idejami sta se vrnila domov ter začela graditi svojo spletno trgovino.

Oba sta bila zavedna, da mnogi ljubitelji BBQ-ja in dimljenja v Sloveniji težko najdejo visokokakovostno opremo in pripomočke. Zato sta se odločila, da bosta delila svoje znanje, strast in izkušnje z drugimi enako navdušenimi ljubitelji. Tako se je rodila ideja o spletni trgovini Cleansmoke.si.

3 leta truda, raziskovanja in testiranja sta Aleks in Lea skrbno izbrala najboljše izdelke, ki bi zadovoljili potrebe svoje ciljne skupine. Ponosno lahko rečemo, da je spletna trgovina Cleansmoke.si danes dom več kot 200. vrhunskih izdelkov, ki so namenjeni BBQ mojstrom, tekmovalnim ekipam, amaterjem in vsem, ki uživajo v dobri hrani na žaru.

Iz čiste nule, do polnega skladišča, ki poka po šivih, v zgolj letu in pol. 

V njihovi pestri ponudbi boste našli vrhunske keramične žare Kamado BONO, kotle za kotlovino, pizza peči Ooni in Witt, pripomočke za BBQ in žar, oglje in brikete, les za dimljenje, termometre, nože, začimbne mešanice iz celega sveta, omake, slanice in še veliko več. Vse izdelke skrbno izberejo in preizkusijo sami, da zagotovijo, strankam le najboljše.

Cleansmoke.si ni le trgovina, ampak tudi skupnost strastnih ljubiteljev BBQ-ja in dimljenja. Aleks in Lea se vedno trudita, da strankam zagotovita odlično izkušnjo, zato sta za njih na voljo vse dni v letu z nasveti  in navdihujočimi zgodbami. Poskrbela sta tudi za posebno stran znotraj njihove spletne trgovine, ki se imenuje “Recepti”. Tukaj lahko popolni začetniki vzamejo v roke smoker in naredijo svoj prvi “pulled pork” ali “brisket”.

Svojo strast do hrane in kulinarike delita tudi na družbenih omrežjih, kot so Facebook, Instagram, TikTok kjer objavljata uporabne nasvete, ter zanimive dogodke iz sveta BBQ-ja.

Leta 2023 pa sta na spletno trgovino dodala še prvi BBQ radio v Sloveniji, gre za posebno stran znotraj spletne trgovine, ki omogoča poslušanje Country glasbe, med tem ko brskate po spletni trgovini ali pečete na žaru s prijatelji in družino.

Pri Cleansmoke.si verjamejo, da hrana združuje ljudi, ustvarja nepozabne trenutke in bogati naše življenje. Zato se trudijo, da vsak ljubitelj BBQ-ja in dimljenja najde vse, kar potrebuje, da ustvari okusne in kakovostne jedi. Njihova predanost kakovosti, strasti in odličnosti je tista, ki jih ločuje od ostalih.

Prisrčno vabljeni v družinsko podjetje in spletno trgovino Cleansmoke.si, kjer boste našli vse, kar potrebujete za vaše kulinarične podvige na prostem. Preizkusite izdelke, ki jih priporočajo sami strastni ljubitelji BBQ-ja in dimljenja. Prepričani smo, da boste občutili razliko in se pridružili mnogim zadovoljnim strankam, ki so našli svoj kulinarični raj pri nas.

Dobrodošli v Cleansmoke.si, kjer se srečata strast do BBQ-ja in vrhunska kakovost!

Aleks Težak in Lea Kuzminski ustanovitelja spletne trgovine Cleansmoke.si
Aleks Težak in Lea Kuzminski - ustanovitelja

Zakaj kupovati pri nas?

HITRA DOSTAVA

Hitra dostava, ki je brezplačna pri nakupu v vrednosti nad 60€ (z DDV)! Naročila oddana do 11 ure zjutraj, odpošljemo še isti dan, večkrat tudi naročila, ki so oddana kasneje!

24/7 PODPORA

Pokličite nas, ali nam pišite preko elektronske pošte, pošljite sporočiloi preko Facebooka oz. Instagrama. Z veseljem vam bomo pomagali in svetovali pri nakupu!

REDNI POPUSTI

Pri Cleansmoke.si si prizadevamo, da našim kupcem omogočamo nakup izdelkov po najboljših cenah. Zato za naše stranke redno pripravljamo akcije in kupone s popusti!

Varen nakup, z večimi možnostmi plačila

Omogočamo vam več načinov plačila kot so PayPal, Plačilo z debetnimi in kreditnimi karticami, nakazilo na TRR, ali plačilo po povzetju. Pri nakupovanju ste popolnoma varni, saj za varnost v spletni trgovini skrbi SSL certifikat, ki je nameščen na spletni strani Cleansmoke.si

Hvala vam, da nam ljubiteljem kuhinje omogočate dostop do težko dobavljivih izdelkov iz ZDA. Odkar v naši kuhinji uporabljamo izdelke iz vaše trgovine, smo čisto pozabili na drage restavracije. Mož je popolnoma nor na vaše omake in začimbne mešanice.
Jasna in Njec Toplak
Ljubitelja BBQ-ja