Vrtno kurišče – žar “Premium XL”

3.499,00  z DDV

Izjemno Vrtno Kurišče “Premium XL” je sinonim za trajnost, praktičnost in estetsko dovršenost, ki ustvarjajo nepozabne trenutke v naravi oz. na vaši terasi, vrtu, balkonu. Izdelano iz visokokakovostnega železa, ki je dodatno zaščiteno s postopkom cinkanja in prašnega barvanja.

Izdelek premera 1,6m, višine 45cm ter premera kurišča 77,2cm, notranjega dela kurišča 60,5cm ter rešetke premera 60cm in debeline 4mm  bo postal vaš najljubši prijatelj ob poletnih ali zimskih večerih. Komplet vključuje tudi 4 stole (40x40x45cm), da boste lahko sedeli in uživali ob moči in toploti ognja.

Kurišče je zasnovano kot miza, kurišče in žar v enem. Na sredino postavite rešetko iz nerjavečega jekla, na kateri lahko pripravite vaše najljubše jedi. Na mizi zraven kurišča pa lahko uživate v jedeh, medtem ko sedite na stolih. Pod mizo (premer 41,5cm) se nahaja prostor, kamor lahko zložite drva, da bo kurišče pripravljeno za uporabo.

To kurišče ponuja izjemno vzdržljivost in dolgo življenjsko dobo. Njegova oblika in izgled, bosta vašemu dvorišču prinesli novo dozo estetike!

 

Ta izdelek je izdelan v Sloveniji Slovenian Flag, kar jamči za visoko kakovost.

Rok dobave: 30 delovnih dni, BREZPLAČNA DOSTAVA NA DOM!

Na voljo po naročilu

Uživajte z družino in prijatelji…

Privoščite si izjemne trenutke druženja na prostem s Kuriščem “Premium XL” za vaš vrt. Ta vrhunski izdelek združuje vzdržljivost, praktičnost in estetsko dovršenost, ki bo navdušila vaše goste in ustvarila prijetno vzdušje. Izdelan iz visokokakovostnega železa, ki je dodatno zaščiteno s postopkom pocinkanja in prašnim barvanjem, kurišče zagotavlja dolgotrajno odpornost proti vremenskim vplivom, kar ga naredi idealnega za uporabo v vseh letnih časih.

vrtno kurišče z drvi in ognjem na sredini. Ob strani so postavljeni železni stoli

Kvalitetna izdelava…

S tremi robustnimi nogami iz lesa žganega macesna zagotavlja stabilno in varno postavitev, ne glede na podlago, na kateri je postavljeno. Z maso približno 60 kg je to kurišče izjemno trdno in zanesljivo, kar zagotavlja dolgoletno uporabo. Izdelek je ponosen izdelek dežele Slovenije!

 

rešetka iz nerjavečega jekla za vrtno kurišče premium xl cleansmoke

 

Zakaj izbrati vrtno kurišče Premium XL?

Povabite goste in skupaj doživite čar narave, ognja ter prijetnih trenutkov. Ne glede na to, ali uživate v sproščenih večerih ob ognju ali organizirate piknik s prijatelji, bo Vrtno Kurišče “Premium XL” z mizo, stoli in rešetko za peko vaših najljubših jedi dodalo pridih elegance in udobja vašemu večeru na prostem.

 

Kaj vključuje komplet?

  • 1x vrtno kurišče Premium XL
  • 1x rešetka za žar iz nerjavečega jekla
  • 4x stol (40x40x45cm)

 

 

Bruto teža 250 kg
Dimenzije 160 × 160 × 45 cm

Ta izdelek še ni ocenjen.

Samo prijavljeni kupci, ki so kupili ta proizvod lahko pustijo komentar.