Vrtno kurišče “Classic” z žar rešetko 50cm

549,99  z DDV

Osupljivo Vrtno Kurišče “Classic” združuje vzdržljivost, funkcionalnost in estetiko, ki omogočajo brezskrbne večere na prostem. Narejeno iz železa, ki je pocinkano in prašno barvano. To kurišče obljublja večnost in zanesljivo delovanje. Zasnovano na treh masivnih nogah iz lesa macesna, zagotavlja stabilnost, medtem ko tehta približno 60 kg, kar mu daje trdnost in vzdržljivost.

Žar rešetka debeline 4mm in premera 50cm, ki jo namestite v samo kurišče, pa vam omogoča peko najljubših steakov, rib ali zelenjave.

Izdelano v Sloveniji Slovenian Flag

Rok dobave: 2-7 delovnih dni, BREZPLAČNA DOSTAVA NA DOM!

Uživajte z družino in prijatelji…

Uživajte v nepozabnih trenutkih druženja na prostem z Vrtnim Kuriščem “Classic”. Ta vrhunski izdelek združuje trajnost, funkcionalnost in estetski čar, ki bo očaral vaše goste in ustvaril prijetno vzdušje. Izdelano iz kakovostnega železa, ki je pocinkano in prašno barvano, ter ponuja dolgotrajno odpornost proti vremenskim vplivom, kar ga naredi idealnega za uporabo v vseh letnih časih.

 

Vrtno kurišče classic z žar rešetko in mesom na rešetki

 

Kvalitetna izdelava…

S svojimi tremi masivnimi nogami iz lesa macesna zagotavlja stabilno in varno postavitev, ne glede na površino, na kateri stoji. Težko približno 60 kg, zato je to kurišče trpežno in zanesljivo, zagotavljajoč dolga leta uporabe. Izdelek je narejen v Sloveniji!

 

Vrtno kurišče z podnožjem iz macesna in žar ploščo v treh slikah. Na prvi sliki gori ogenj, na drugi je izdelek brez uporabe, na tretji so noge

 

Zakaj kupiti vrtno kurišče Classic?

Ne glede na to, ali uživate v sproščenih večerih ob ognju ali organizirate piknik s prijatelji, bo Vrtno Kurišče “Classic” dodalo pridih elegance in udobja vašemu prostoru na prostem. Na voljo je v dveh različnih variantah: lahko izberete kurišče z žar rešetko ali celo kurišče z ognjenim obročem, ki dodatno izboljša izkušnjo peke na žaru. Povabite goste in skupaj doživite čar narave, ognja in topline.

 

Bruto teža 60 kg
Dimenzije 97 × 97 × 85 cm

Ta izdelek še ni ocenjen.

Samo prijavljeni kupci, ki so kupili ta proizvod lahko pustijo komentar.