Planetarni motor za peko odojka z ražnjem

(1 mnenj kupcev)

64,78 231,38  z DDV

SKU: N/A
Deli:

Dizajn tega pogona za raženj presega vsa pričakovanja, vsakemu kaminu daje popolnoma novo dimenzijo, z njim pa postanete pravi frajer med vašimi pobavljenimi gosti.

Visokokvalitetno nerjaveče jeklo in motor, ki je kos, vsakemu odojku ali jagnjetu, ustvarjen prav za ta namen.

Zaradi inovativnega dizajna lahko motor vgradite v katerikoli kamin, katerega debeljina zidu je med 5-16cm ali 15-26cm. Širino poljubno regulirate z zatezanjem matice.

Motor enostavno priključite s pomočjo adapterja v 220V vtičnico, s priloženim regulatorjem pa regulirate hitrost obratov po želji.

ZAKAJ IZBRATI NAŠ MOTOR S PLANETARNIM MENJALNIKOM?

Vsi naši motorji delujejo od 3 do 12 V. Z našim motorjem brez problema spustite htrost vrtenja na 5-6 obratov na minuto, kar pomeni idealno pečenega odojka ali jagnje. Po želji lahko moč tudi povečate, vse do 12V z priloženim regulatorjem. Planetarni motor je majhen, vendar izredno močan.

SISTEM PROTI KRAJI

Največji problem pri kvalitetni opremi je ta, da jo ne smemo puščati na/v naših kaminih. Največkrat imamo kamine na vikendih, kamor zahajamo s prijatelji, a tam nismo prisotni vsak dan.

Zato se rado zgodi, da naš sistem za peko odojka izgine. Mi smo se odločili proizvesti motor za raženj, za kateri potrebujete 15 sekund, da ga enostavno snamete in s tem preprečite krajo motorja ali ražnja.

Izdelek je na voljo v različnih varijantah, različnih dimenzij motorja in različnih dimenzij cevi za raženj.

V kolikor potrebujete raženj izven navedenih dimenzij 1,5m, 2m, nas prosim kontaktirajte na email naslov: [email protected]

Material: Nerjaveče jeklo (Inox)
Premer: 40 mm
Garancija: 2 leti
Moč obračanja: do 50 kg
Regulacija hitrosti: 0-8 obratov/min
Napetost adapterja: 220 v
Napetost motorja: 5-12 v
Bruto teža Ni na voljo
Proizvajalec

Dimenzije

Motor 5-16cm + 1,5m raženj, Motor 5-16cm + 2m raženj, Motor 15-26cm + 1,5m raženj, Motor 15-26cm + 2m raženj, Motor 5-16cm, Motor 15-26cm, Cev za raženj 1,5m, Cev za raženj 2m

  1. Muzafer R. (Preverjeni uporabnik)

    Verificiranao mnenjeVerificiranao mnenje - view originalExternal link

    5 stars
    😀

    (0) (0)

Samo prijavljeni kupci, ki so kupili ta proizvod lahko pustijo komentar.